Banner 980x90

"Uzņēmēju dienās Vidzemē 2019" par gada uzņēmēju atzīts uzņēmums "Dizozols"

Rīga, 17.maijs, LETA. Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras (LTRK) Vidzemes nodaļas vadītājs Juris Sleņģis un Valmieras pilsētas mērs Jānis Baiks ("Valmierai un Vidzemei") šodien "Uzņēmēju dienās Vidzemē 2019" pasniedza "Balvas uzņēmējdarbībā 2019", par gada uzņēmēju apbalvojot "Dizozols", aģentūru LETA informēja LTRK.

Uzņēmums attiecīgo balvu saņēmis par ilgtspējīgu attīstību un izaugsmi, nodrošinot sociāli atbildīgu un veiksmīgu komercdarbību.

Par gada eksportētāju atzīta kompānija "Valtanks" par spēju veiksmīgi augt un veicināt Valmieras un visas Latvijas atpazīstamību. Par gada investoru atzīta kompānija "Kool Latvija", kura radījusi jauna koncepta degvielas uzpildes stacijas., savukārt par gada jauno uzņēmēju atzīta kompānija "Adaptive Media", kas spējusi strauji augt un radīt jaunas darba vietas.

Savukārt par gada ekspertu atzīts Ruslans Sosinovičs. Viņš spējis rast racionālus risinājumus ražošanas efektivitātes paaugstināšanai, pielāgojoties mainīgai biznesa videi, mērķtiecīgi plānojot, organizējot un vadot komandas darbu, informēja LTRK.

"LTRK Vidzemes nodaļa ir lepna par saviem biedriem, kuri spējuši veiksmīgi eksportēt, veidot ilgtspējīgu un produktīvu uzņēmējdarbību, kā arī veicināt biznesa vides attīstību Valmierā un reģionā kopumā. Cerams, ka šīs balvas iedvesmos sasniegt vēl labākus rezultātus," novēlēja LTRK Vidzemes nodaļas vadītājs.

Pasākumā "Uzņēmēju dienas Vidzemē 2019" savas balvas pasniedza arī LTRK sadarbības partneris banka "Citadele", ko par ieguldījumu pilsētas attīstībā ieguva uzņēmums "Norlat".

"Uzņēmēju dienas Vidzemē 2019" šogad jau 22.gadu pēc kārtas noritēja Valmierā, pulcējot 250 uzņēmējus, novadus un ārvalstu partnerus.

LTRK ir politiski neitrāla uzņēmēju biedrība, kurā apvienojušies visu Latvijas reģionu un tautsaimniecības nozaru mazie, vidējie un lielie uzņēmumi. LTRK pārstāv savu biedru - uzņēmēju intereses valsts un pašvaldību institūcijās, cīnoties par labāku biznesa vidi, kā sniedz praktisku atbalstu saviem biedriem, palīdzot celt uzņēmumu konkurētspēju, kā arī atrast jaunus sadarbības partnerus Latvijā un ārvalstīs.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)