Banner 980x90

Uz Valmieras teātra skatuves izrādīs lugu "Kaķis uz nokaitēta skārda jumta"

Valmiera, 25.okt., LETA. 17.novembrī LMT Mansandra zālē pirmizrādi piedzīvos Tenesija Viljamsa ar Pulicera prēmiju apbalvotā drāma "Kaķis uz nokaitēta skārda jumta" Ineses Mičules režijā, aģentūru LETA informēja Valmieras teātra pārstāve Zane Ceriņa.

Pagājušā gadsimta 50.gados sarakstīta luga skar tādas tēmas kā mīlestība, naids, identitātes meklējumi, bailes, vientulība, nāve un citāda orientācija.

Atšķirībā no citām Viljamsa lugām, tikai šogad tā piedzīvo savu uzvaras gājienu uz Latvijas teātra skatuves - pavasarī luga tika iestudēta Dailes teātrī ar Rēziju Kalniņu galvenajā lomā, bet Valmieras teātrī darbu iestudē režisore Inese Mičule, Megijas lomu uzticot vienai no spēcīgākajām Valmieras teātra aktrisēm - Ievai Puķei.

Pārējās lomās - Rūta Dišlere, Kārlis Freimanis, Mārtiņš Liepa, Skaidrīte Putniņa un Rihards Rudāks.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)