Banner 980x90

Uz laiku slēdz satiksmi Smiltenes ielas posmā no Stacijas līdz Gaides ielai

Publicitātes foto
Publicitātes foto
No 10.maija uzsākta Smiltenes ielas posma no Stacijas ielas līdz Gaides ielai un Ūdens ielas posma no Brenguļu ielas līdz Smiltenes ielai pārbūve. Darbu laikā minētie ielu posmi tiks slēgti satiksmei.

Būvdarbu laikā piekļuve bērnudārzam "Vālodzīte" tiks nodrošināta no Avotu ielas puses. Pieejami būs arī visi būvdarbu zonā esošie īpašumi.

Pārbūves laikā Smiltenes ielai paredzēts ieklāt asfaltbetona segumu. Ūdens ielas posmā no Brenguļu līdz Smiltenes ielai un Smiltenes ielas posmā no bērnudārza "Vālodzīte" līdz Gaides ielai tiks izbūvētas jaunas gājēju ietves. Atjaunos arī esošās gājēju ietves. Pie bērnudārza "Vālodzīte" un atsevišķiem daudzdzīvokļu namiem paredzēts izbūvēt arī stāvvietas automašīnām. Ielai tiks veikta arī apakšzemes inženierkomunikāciju nomaiņa.

Ielu pārbūvi paredzēts pabeigt četru mēnešu laikā. Atbilstoši iepirkuma rezultātiem Smiltenes ielas pārbūvi Valmierā veic SIA "Limbažu ceļi" par līguma summu 355 938.52 EUR bez PVN.

Aicinām iedzīvotājus un satiksmes dalībniekus būt saprotošiem un sekot līdzi izliktajām ceļa zīmēm!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)