Banner 980x90

Tuvojas "Vidzemes Uzņēmēju dienas 2017"

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Tuvojoties pavasarim, sākas gatavošanās "Vidzemes Uzņēmēju dienām 2017" - gada lielākajam uzņēmējdarbības pasākumam reģionā, kas 19. un 20.maijā norisināsies Valmieras centrā. Tās tiks atzīmētas jau 20.gadu. Katru gadu izstādei tiek noteikta īpaša tematika, un šogad tā būs "Uzņēmējs - Vidzemes lepnums".

Kā pilsētas informācijas portālu Valmiera24.lv informēja Valmieras pilsētas pašvaldības Sabiedrisko attiecību nodaļas Sabiedrisko attiecību speciāliste vides komunikācijā Līga Bieziņa, "Vidzemes Uzņēmēju dienu 2017" laikā Valmierā pulcēsies Vidzemes novadu uzņēmēji un amatnieki, profesionālās un augstākās izglītības iestādes, demonstrējot jaunākos produktus un pakalpojumus, kā arī savus sasniegumus. Tāpat pasākuma laikā būs iespēja apmeklēt Vidzemes novadu "sētas", iepazīstot uzņēmēju, amatnieku un mājražotāju daudzveidību. Kā ierasts, papildus notiks dažādas aktivitātes, kas būs saistošas gan lieliem, gan maziem pasākuma apmeklētājiem.

Organizatori aicina interesentus piedalīties izstādē un pēc iespējas daudzveidīgāk iepazīstināt ar savu ražoto produktu un pakalpojumu klāstu. Pieteikšanās dalībai izstādē līdz 2017.gada 31.martam. Pieteikumus sūtīt uz e-pastu valmiera@chamber.lv, faksu 64281214 vai iesniegt personīgi Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras (LTRK) Vidzemes nodaļā Stacijas ielā 26, Valmierā.

Plašāka informācija pieejama, zvanot pa tālruni 20264530. Aktuālā informācija, kā arī pieteikums-līgums pieejams mājaslapā www.vidzemesizstade.lv.

"Vidzemes Uzņēmēju dienas" organizē LTRK Vidzemes nodaļa sadarbībā ar Valmieras pilsētas pašvaldību un Vidzemes plānošanas reģionu. Tas ir vienīgais šāda veida pasākums reģionā, kas norit jau divdesmito gadu pēc kārtas, nezaudējot savu popularitāti nedz tirgotāju, nedz apmeklētāju vidū.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)