Banner 980x90

Topošo Saeimas deputātu Cielēnu Beverīnas novada domē varētu aizstāt Rambols

Rīga, 24.janv., LETA. Par deputātu Beverīnas novada domē varētu kļūt Salvis Rambols ("Kaugurieši"), aizstājot topošo Saeimas deputātu Jāni Cielēnu (JKP), liecina Centrālās vēlēšanu komisijas (CVK) informācija.

Cielēns darbu domē plāno pamest, Saeimā stājoties par tieslietu ministru kļuvušā Jāņa Bordāna (JKP) vietā. Savukārt Rambols ir nākamais domes deputāta kandidāts, kas apvienības "Kaugurieši" sarakstā ieguvis lielāko vēlētāju atbalstu 2017.gada pašvaldību vēlēšanās.

Rambols ir dzimis 1987.gadā, Rīgas Tehniskajā universitātē ieguvis inženierzinātņu bakalaura grādu elektrozinātnē. CVK sniegtā informācija liecina, ka viņš ir būvdarbu vadītājs SIA "Woltec".

Jau vēstīts, ka deputātu mandātus noliekošos ministrus jau gatavi aizstāt vēlēšanās "pirmie aiz svītras" palikušie.

Vēloties koncentrēties uz ministra darbu, deputāta mandātu noliks tieslietu ministrs Bordāns, kura vietu ir gatavs ieņemt Beverīnas novada domes deputāts Cielēns. Viņš aģentūrai LETA teica, ka gribētu doties strādāt uz Rīgu, piebilstot, ka ir gatavs izdarīt Latvija labā kaut ko labu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)