Banner 980x90

Šonedēļ lems par Beverīnas novada domes priekšsēdētāja atbrīvošanu no amata

Valmiera24.lv
Valmiera24.lv

Ceturtdien, 11.februārī, plkst.15.00 Beverīnas novada domē tiks sasaukta domes ārkārtas sēde, kurā no amata plānots atbrīvot tās priekšsēdētāju Sandri Brālēnu ("Beverīnas spēks"), aģentūra LETA noskaidroja pašvaldībā.

Kā aģentūru LETA informēja viena no priekšsēdētāja atbrīvošanas ierosinātājām, deputāte un kādreizēja domes priekšsēdētāja Cilda Purgale ("Abulieši"), šāds lēmums pieņemts, jo pašreiz viedokļi domē dalās, ir daudzi jautājumi, par kuriem nav izdevies nobalsot, - arī šī gada budžets vēl nav pieņemts.

"Pašreiz domē valda vienpersonisks darba stils, un mēs vai nu nespējam, vai nevaram pieņemt kompromisus," uzskata Purgale.

Brālēna atbrīvošanu no amata ierosinājusi Purgale, Inguna Kondratjeva ("Abulieši"), Sergejs Melngāršs ("Kaugurieši"), Romāns Vaščenko ("Savieši") un Iveta Rambola ("Kaugurieši").

Purgale nenoliedz, ka pati plāno kandidēt uz priekšsēdētāja amatu.

Kā ziņots, Brālēns tika ievēlēts 22.augustā, kad no amata tika atbrīvota Purgale.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)