Banner 980x90

Skolēni varēs "ēnot" Kocēnu novada pašvaldībā

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Trešdien, 15.februārī, norisināsies biedrības Junior Achievement - Young Enterprise Latvija organizētā Ēnu diena. Lai veicinātu jauniešos interesi un izpratni par pašvaldības darbu un palīdzētu skolēniem mērķtiecīgi plānot savu karjeru, Ēnu dienā piedalīsies arī Kocēnu novada pašvaldība, pilsētas informācijas portālu Valmiera24.lv informēja Kocēnu novada domes Attīstības nodaļas sabiedrisko attiecību speciāliste Krista Gromova.

Kocēnu novada pašvaldība nodrošinās iespēju iepazīt septiņu domes profesionāļu darba ikdienu. Skolēni varēs pieteikties "ēnot" Kocēnu novada pašvaldības Attīstības nodaļas vadītāju, nodaļas vadītājas vietnieci, sabiedrisko attiecību speciālisti, klientu apkalpošanas sekretāri, administrācijas sekretāri, jurista palīgu un Kocēnu novada pašvaldības izpilddirektoru.

Ēnotāji Kocēnu novada pašvaldības vakancēm varēs pieteikties no 2. - 5. februārim, sekojot norādēm mājas lapā www.enudiena.lv.

Ēnu diena ir pasaulē atpazīstama un atzīta Junior Achievement karjeras izglītības programma 1.-12. klašu skolēniem, kuras mērķis ir iepazīstināt skolēnus ar dažādu profesiju un nozaru prasībām, lai palīdzētu jauniešiem izvēlēties profesiju un atbilstoši sagatavoties darba tirgum. Ēnu dienas laikā skolēni apmeklē kādu darba vietu un 4-6 stundu garumā vēro interesējošās profesijas pārstāvja darba ikdienu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)