Banner 980x90

Simjūda gadatirgus laikā Valmieras pilsētā būs satiksmes ierobežojumi

Valmiera, 11.okt., LETA. 14.oktobrī Valmieras pilsētā Simjūda gadatirgus dēļ būs noteikti satiksmes ierobežojumi, aģentūrai LETA pavēstīja Valmieras pilsētas pašvaldības pārstāve.

No plkst.6 līdz 17 visa veida transporta kustībai būs slēgta Rīgas iela posmā no Katrīnas ielas līdz Lāčplēša ielai, kā arī Lāčplēša iela posmā no Rīgas ielas līdz Ziloņu ielai. Tāpat slēgtas būs Pilskalna iela, Bruņinieku iela, Tērbatas iela posmā no Raiņa ielas līdz Strauta ielai, kā arī Raiņa iela posmā no Beātes ielas līdz Tērbatas ielai.

Satiksmes ierobežojumi radīs izmaiņas arī sabiedriskā transporta kustībā. Autobusi virzienā uz Rūjienu, Valku, Burtniekiem (caur "Pidriķi") un Ēveli tiks novirzīti pa apbraucamo ceļu. Pasažierus apkalpos pilsētas autobusu pieturās. Valmieras pilsētas 3., 5. un 9.maršruta autobusi kursēs pa Rīgas, Andreja Upīša un Rubenes ielām. Valmieras pilsētas 9.maršruta autobuss pasažierus neapkalpos autobusu pieturās "Kultūras centrs", "Galerija Valleta", "Tirgus" un "Apgabaltiesa".

Simjūda gadatirgus norisināsies no plkst.9 līdz 16 Valmieras rātslaukumā un vecpilsētas teritorijā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)