Banner 980x90

Sestdien un svētdien gaidāms sausāks un saulaināks laiks

Rīga, 12.jūn., LETA. Līdz piektdienai vēl daudzviet Latvijā gaidāmas pērkona lietusgāzes, bet sestdien un svētdien laiks kļūs sausāks un saulaināks, liecina pašreizējās sinoptiķu prognozes.

Pērkona negaiss dažviet atnesīs stipras lietusgāzes, krusu un lielu vēju vai pat vētru. Sagaidāms, ka nedēļas nogalē no rietumiem ieplūdīs sausāks gaiss, tādēļ mākoņu kļūs mazāk. Sestdiena un svētdiena varētu paiet bez nokrišņiem, lai gan svētdienas pēcpusdienā no dienvidrietumiem pieaugs pērkona negaisa varbūtība.

Saskaņā ar "Global Forecast System" prognozi gaisa temperatūra sestdienas pēcpusdienā paaugstināsies līdz +19..+24 grādiem piekrastē un +25..+28 grādiem pārējā valstī. Svētdien gaisa temperatūra atkal var sasniegt +30 grādu atzīmi.

Lēna vēja un skaidra laika apstākļos naktis kļūs dzestrākas - naktī uz sestdienu termometra stabiņš noslīdēs līdz +10..+15 grādiem, dažviet veidosies migla.

Visticamāk, nākamā darba nedēļa būs vēsāka un vairumā dienu gaisa temperatūra nepārsniegs +20..+25 grādus. Reizēm iespējams īslaicīgs lietus un pērkona negaiss.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)