Banner 980x90

Salacgrīvā būvēs sporta un atpūtas kompleksu

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Janvāra domes sēdē deputāti lēma par sporta un atpūtas kompleksa būvniecību Salacgrīvā. Pirms pieņemt lēmumu novada domes priekšsēdētājs Dagnis Straubergs informēja, ka savulaik pašvaldība veiksmīgi pārdeva Lāņu muižu par vairāk kā miljons latu. Tad tika pieņemts lēmums naudu neizdalīt sīkumos, bet saglabāt to lielākam un tālākam sapnim - sporta kompleksam.

Kā pilsētas informācijas portāls Limbazi24.lv uzzināja Salacgrīvas novada pašvaldībā, treknajos gados bija iecerēts objekts  par 7 – 9 miljoniem.

Straubergs uzsvēra: "Pagājušajā gadā esam runājuši sporta padomē, ka nebūvēsim olimpisko centru, bet uztaisīt to, kas cilvēkiem ir vajadzīgs. Esam iecerējuši būvēt sporta atpūtas kompleksu, kurā būtu peldbaseins, atpūtas un nodarbību telpas, tas būtu daudzfunkcionāls centrs ar atpūtas iespējam lieliem un maziem, sportistiem un plašākai sabiedrībai. Funkcionālā shēma apmēram ir uzzīmēta. Bet pirms sākam ko nopietnāku darīt ir jāpieņem politisks lēmums, ka mēs to darām."

Sporta un atpūtas kompleksu plānots būvēt pie Salacgrīvas vidusskolas tā, lai skolēni uz peldēšanas nodarbībām tajā varētu nokļūt tieši no skolas, ārā neizejot, kā arī no ārpuses, lai netraucētu mācību darbu skolā. 

Deputāti vienbalsīgi atbalstīja lēmumu par sporta un atpūtas kompleksa būvniecību Salacgrīvā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)