Banner 980x90

Sācies balsojums par gada labāko mākslinieku un izrādi Valmieras teātrī

Rīga, 4.dec., LETA. Aizpildot anketu teātrī un iestādes mājaslapā, skatītāji aicināti noteikt 2017./2018.gada sezonas labākos māksliniekus un izrādi, kas saņems Valmieras teātra balvas, aģentūru LETA informēja Valmieras Drāmas teātra sabiedrisko attiecību un reklāmas speciāliste Marta Cekule.

Gada labākie - skatītāju izvēlētie aktieri un izrāde - tiks paziņoti 29.decembrī Valmieras teātra Gada balvu pasniegšanas svinīgajā pasākumā, savukārt balsojums norisināsies līdz 20.decembrim. Labākie mākslinieki un izrādes atzinību saņems jau septīto gadu.

"Arī šogad ar nepacietību gaidām balsojuma rezultātus, jo mūsu skatītāji vienmēr ir spējuši patīkami pārsteigt, atkal no jauna parādot, ka Vidzemē ir gudrs, prasīgs un kultūru mīlošs skatītājs. Jebkura balva ir nozīmīga, bet ne velti skatītāju balsojums tiek atzīts par visvērtīgāko, jo tikai esot šai mijiedarbībai starp aktieriem un skatītājiem spēj pastāvēt teātra brīnums," pauda teātra direktore Evita Sniedze.

Pērn skatītāju balsojumā balvu "Gada aktrise pirmā plāna lomā" saņēma Inese Ramute, bet par labāko aktrisi otrā plāna lomā skatītāji atzina Ievu Puķi. Nominācijās "Gada aktieris pirmā plāna lomā" laurus plūca Imants Strads, savukārt "Gada aktieris otrā plāna lomā" atzīts Mārtiņš Meiers. Par skatītāju "Gada izrādi" pārliecinoši kļuva "Emmijas laime" Māras Ķimeles režijā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)