Banner 980x90

Rotas ar Swarovski kristāliem no Nela Gems

Pašmāju zīmols Nela Gems rada skaistas un elegantas rotaslietas ar Swarovski kristāliem.

Rotas ar Swarovski kristāliem no Nela Gems
Sievietēm patīk pucēties un justies skaistām ar rotaslietu palīdzību. Lai arī rotaslietas mēdz būt košas, mirdzošas, pamanāmas vai arī smalkas, neitrālas un tomēr tikpat skaistas, to mērķis paliek nemainīgs – izcelt sievietes skaistumu. 

Lieliska izvēle ir rotaslietu zīmols, kas piedāvā iegādāties skaistas rotas gan ikdienai, gan arī īpašiem notikumiem. Turklāt nekur tālu nav jāmeklē, jo arī mūsu pašmāju zīmoli rada skaistas un elegantas rotaslietas ar plašu piedāvājumu. Viens no šādiem zīmoliem ir Nela Gems.

Rotaslietu zīmols Nela Gems
Nela Gems ir latviešu uzņēmums, kura pamatdarbība ir rotaslietu radīšana ar Swarovski kristāliem un pērlēm. Zīmola dibinātāja un vadītāja Nela Strenge ar savu produkciju vēlas piešķirt ikdienai mirdzumu, kas viņai noteikti arī izdodas. Uzņēmuma atbalstītāju skaits sociālajos tīklos pārsniedz 37 000 sekotāju un turpina augt ik dienas.

Nela Gems rada burvīgas rotaslietas, kas izstaro eleganci un šarmu. Tās ražotas no nerūsējoša tērauda, sudraba vai apzeltīta sudraba. Rotaslietu atpazīstamības simbols viennozīmīgi ir vizuļojošie Swarovski kristāli un pērles, kas rotām piešķir īpašu mirdzumu un sievišķību. 

Savu atšķirību no konkurentiem zīmols izceļ kā izcilu kvalitāti īsā laika posmā, plašu krāsu un modeļu izvēli, kā arī ļoti draudzīgu un pieejamu cenu. Viss piedāvājuma klāsts ir aplūkojams un iegādājams interneta veikalā nelagems.com. Zīmolam ir arī savs veikals, kas atrodas Rīgas centrā, Pērses ielā 7


Sudraba auskari ar Swarovski kristāliem
Nela Gems zīmola piedāvājumā ir brīnišķīgi Swarovski auskari jebkurai gaumei – sākot no maziem nagliņauskariem līdz pat izteiksmīgām bārkstīm. Izvēlētie Swarovski kristāli padara auskarus mirdzošus un skaistus. Katru auskaru dizains ir atšķirīgs, ko galvenokārt nosaka izvēlētā kristāla lielums. Tā izmēri variē no 8mm apaļiem kristāliem līdz pat 22mm kristāliem lāses formā. 

Apzeltīti, sudraba un nerūsējošā tērauda auskari ar Swarovski kristāliem tiek veidoti no antialerģiskiem materiāliem, kas neapsūbē. Piedāvājumā ir plaša Swarovski kristālu krāsu izvēle, lai spētu atbilst jebkuras sievietes gaumei. Mazie nagliņauskari pieejami gandrīz 30 dažādās nokrāsās.
 
Mirdzošas rokassprādzes

Savu atpazīstamību zīmols galvenokārt ieguvis no savām mirdzošajām rokassprādzēm. Tas bija viens no pirmajiem produktiem, kura labās atsauksmes pārņēma sociālos tīklus un ievērojami popularizēja Nela Gems rotaslietas. 

Swarovski rokassprādzes ir gatavotas ar īpašu rūpību no mirdzošiem kristāliem un pērlēm dažādos toņos. Tās ir ļoti skaistas, izteiksmīgas un sievišķīgas. 

Elegantas kaklarotas

Nela Gems zīmols pastāvīgi turpina attīstīties un ieviest jaunus dizainus, kas īpaši manāms kaklarotu piedāvājumā. Nela Gems Swarovski kristālu rotu piedāvājums nemitīgi pieaug un kaklarotas kļūst ar vien skaistākas un modernākas. Ir pieejamas gan klasiskas kaklarotas ar mirdzošu centrālo kristālu, gan arī greznas kaklarotas ar īpašiem ievērojamiem un izmērā lielākiem kristāliem.

Zīmols seko līdzi rotaslietu aktualitātēm, tāpēc īpaši kaklarotu piedavājumā ik pa laikam manāmi jaunumi – kaklarota ar mirdzošu kristāla burtu, kaklarota ar bezgalības zīmi un kristālu, kā arī neredzamā kaklarota ar caurspīdīgu aukliņu, kas izceļ Swarovski kristālu.

Apburoši gredzeni

Rotaslietu plašajā piedāvājumā ir pieejami arī sievišķīgi, eleganti un jutekliski gredzeni sievietēm ar Swarovski kristāliem. Gredzenu veidi ir dažādi – gan ar vienu 8mm apļveida kristālu, gan ar 14mm lāses formas kristālu, gan ar diviem un pat trīs apļveida kristāliem kopā. Gredzeni ir izsmalcināti un piemēroti kādam īpašam pasākumam un, iespējams, pat kā saderināšanās gredzens.

Nela Gems apburošos gredzenus iespējams iegādāties gan sev, gan arī kādai citai sievietei dāvanā. Gredzenu izmēri ir regulējami, tāpēc tie noteikti derēs kā uzlieti katrai sievietei. 

Personalizēts medaljons ar vārdu

Nela Gems zīmols rupējas par to, lai rotaslietas spētu katrai sievietei sajusties īpašai – tāpēc piedāvājumā ir arī personalizēti medaljoni ar vārdu vai vārda iniciāli. To iespējams pievienot gan kaklarotām, gan arī rokassprādzēm. Personalizēts medaljons padarīs izvēlēto rotaslietu par unikālu un mīļu dāvanu.

Rotaslietu plašajā piedāvājumā ir dažādi veidi, kā iegādāties personalizētas rotaslietas. Personalizētais medaljons ir pieejams gan apļveida, gan sirds formā. Īpašu ziņu iespējams iegravēt arī atslēgu piekariņā vai lielākā 25mm lielā medaljonā. Nela Gems labprāt sadarbojas ar klientiem un piešķir katrai rotaslietai īpašu rūpību, īstenojot katra individuālās vēlmes.

Vīriešu rokassprādzes

Nela Gems rotaslietu zīmols piedāvā iegādāties arī vīriešu rokassprādzes. Tās ir pieejamas trijos dizainos ar dažādiem akmeņiem. Rokassprādzes akmeņus iespējams pielāgot vīrieša personībai, uzdāvinot ne vien skaistu aksesuāru, bet arī mieru, prātu, stabilitāti vai gribasspēku. Zīmola radītāja tic, ka gan ar kristālu, gan citas izcelsmes akmeņiem iespējams nodot dažādu enerģiju. 

Vīrieša rokassprādzes pieejamas ar lavas akmeņiem mieram un stabilitātei, ar hematīta akmeņiem prātam un negatīvo domu kliedēšanai, kā arī ar tīģeracs akmeņiem gribasspēkam un aizsardzībai. Arī vīriešu rokassprādzēm iespējams pievienot personalizētu medaljonu ar vārda iniciāli vai kādu īpašu vēstījumu.

Nela Gems dāvanu karte
Tā kā Nela Gems piedāvājums ir plašs, vēloties kādam uzdāvināt Nela Gems rotas, labākā izvēle būs Nela Gems dāvanu karte. Dāvanas saņēmējs varēs pats izvēlēties savai sajūtai un dvēselei piemērotāko Swarovski kristālu nokrāsu.

Reizēm ir labi atstāt rotaslietu izvēli dāvanu saņēmējam, jo, piemēram, tikai pats labāk zina, kādi ir sejas formai atbilstoši auskari.

Nela Gems dāvanu karte iegādājama arī populārajā dāvanu karšu portālā FromMe.lv.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)