Banner 980x90

"Valmiera Glass/Vidzemes Augstskola" spēkiem mērosies ar "BK Ķekavu"

Publicitātes foto/ Foto: Emīls Vanags
Publicitātes foto/ Foto: Emīls Vanags
Latvijas Basketbola līgas 2.divīzijas ietvaros šo piektdien, 24.februārī, "Valmiera Glass/Vidzemes Augstskola" aizvadīs mājās spēli pret "BK Ķekavu". Iepriekšējā izbraukuma spēlē pret Ķekavas basketbolistiem, valmierieši piekāpās pretiniekiem par vienu punktu, maču noslēdzot ar 79:80.

Kā pilsētas informācijas portālu Valmiera24.lv informē "Valmiera Glass/Vidzemes Augstskola" Sabiedrisko attiecību speciāliste Anžela Geļjanu, iepriekšējā mājas spēle pret Līvānu basketbolistiem valmierieši guva pārliecinošu uzvaru ar 92:80, taču mačā pret Ķekavas spēlētājiem tie piekāpās pretiniekiem ar 79:80.  Šajā spēlē īpaši nozīmīgs būs skatītāju atbalsts, jo Ķekavas basketbolisti 21 komandas kopvērtējumā šobrīd ieņem trešo vietu, taču "Valmiera Glass/Vidzemes Augstskola"  ceturto. Jāpiebilst, ka šī būs pirmspēdējā LBL2 mājas spēle regulārajā sezonā.

Šajā mājas spēle par atmosfēru parūpēsies Bārs "Tinte", bet skaļākos līdzjutējus pārsteigs bārs Strops. Savukārt puslaika konkursā, skatītāji varēs iegūt dāvanu karti no "Lāzertags Valmiera".

Mača sākums 19:00. Ieeja bez maksas. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)