Banner 980x90

"Rūjienas saldējums" produkcijas izplatītāja dēļ piedzīvojis krasu apgrozījuma kritumu

Foto: Valmiera24.lv
Foto: Valmiera24.lv
Saldējuma ražotājs "Rūjienas saldējums" pagājušajā gadā strādājis ar 916 489 eiro apgrozījumu, kas ir par 35% mazāk nekā 1,41 miljona eiro apgrozījums iepriekšējā gadā, liecina "Firmas.lv" dati.

Kā, atsaucoties uz "Firmas.lv", ziņo aģentūra LETA, savukārt uzņēmuma zaudējumi pieauguši līdz 74 527 eiro salīdzinājumā ar 8583 eiro zaudējumiem 2014.gadā.

Kā aģentūrai LETA atzina uzņēmuma īpašnieks Igors Miezis, finanšu rādītāju kritums skaidrojams ar neveiksmīgo līdzšinējā produkcijas izplatītāja - AS "Laima" darbu, līdz ar to sadarbība pārtraukta. Savukārt kopš janvāra uzņēmumam ir cits sadarbības partneris - uzņēmējam Pēterim Žimantam piederošais SIA "Pure Distribution".

"Tik slikts gads mums vēl nav bijis, par ko varam "pateikties" iepriekšējam izplatītājam. Kopš par šī uzņēmuma īpašniekiem kļuvuši norvēģi, uzņēmums, iespējams, vairs nav ieinteresēts piestrādāt pie mūsu produkcijas pārdošanas. Līdz ar to kopš šā gada janvāra sadarbojamies ar "Pure Distribution" un pozitīvi rezultāti ir acīmredzami," sacīja Miezis.

Viņš arī prognozēja, ka, pateicoties izplatītāja nomaiņai, šogad "Rūjienas saldējums" varētu kāpināt apgrozījumu un izkļūt no zaudējumiem.

"Rūjienas saldējums" dibināts 2009.gadā, uzņēmuma pamatkapitāls ir 507 431 eiro, tas nodarbina 21 cilvēku.

Vienīgais AS "Rūjienas saldējuma" īpašnieks ir Miezis.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)