Banner 980x90

Plānots ievēlēt Beverīnas novada priekšsēdētāju

Otrdien, 16.februārī, plkst.15.00 Beverīnas novada domē notiks ārkārtas sēde, kurā paredzēts ievēlēt jaunu priekšsēdētāju, aģentūra LETA noskaidroja pašvaldībā.

Iepriekšējais priekšsēdētājs Sandris Brālēns ("Beverīnas spēks") no amata tika atbrīvots 11.februārī. Politiķa atbrīvošanu ierosināja Cilda Purgale ("Abulieši"), Inguna Kondratjeva ("Abulieši"), Sergejs Melngāršs ("Kaugurieši"), Romāns Vaščenko ("Savieši") un Iveta Rambola ("Kaugurieši").

Par Brālēna atstādināšanu balsoja pieci deputāti, pret - četri.

Priekšsēdētāja amatam tika izvirzīts Melngāršs, taču, iegūstot tikai trīs balsu atbalstu, amatā ievēlēts netika.

Kā aģentūru LETA iepriekš informēja Purgale, lēmums par Brālēna atstādināšanu pieņemts, jo viedokļi domē dalījušies, ir daudzi jautājumi, par kuriem nav izdevies nobalsot, arī šī gada budžets vēl nav pieņemts.

"Pašreiz domē valda vienpersonisks darba stils un mēs vai nu nespējam, vai nevaram pieņemt kompromisus," uzskata Purgale.

Kā ziņots, Brālēns tika ievēlēts aizvadītā gada 22.augustā, kad no amata tika atbrīvota Purgale.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)