Banner 980x90

Pie Rencēnu pamatskolas stadiona uzstādīs žogu

Rīga, 7.okt., LETA. Lai novērstu Rencēnu pamatskolas stadiona bojāšanu, Burtnieku novada domes deputāti atbalstījuši lēmumu iegādāties un uzstādīt žogu apkārt Burtnieku novada pašvaldības Rencēnu pamatskolas stadionam.

Kā skaidro pašvaldībā, iepriekš veiktā stadiona apsekošanā konstatēts, ka stadionam pieguļošā teritorijā esošais zāliens ir patvaļīgi izbraukāts un sabojāts, tādējādi bojājot stadiona kopskatu. Secināts, ka dēļ neierobežotās un nekontrolētās piekļuves pastāv vandālisma riski, kuriem iestājoties, Burtnieku novada pašvaldībai var tikt radīti papildus izdevumi.

Uzstādot žogu, tiks paredzēts viens piekļuves punkts stadionam, lai nepieļautu nepiederošu personu piekļuvi un atrašanos stadionā un tam pieguļošā teritorijā, un lai stadions tiktu izmantots tikai un vienīgi tā paredzētajam mērķim.

Žoga iegāde un uzstādīšana izmaksās 6216 eiro. Nepieciešamai finansējums tiks novirzīt no Burtnieku novada pašvaldības 2018.gada pamatbudžeta ieņēmumu pārpildes.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)