Banner 980x90

Pērn palielinājies Valmieras sabiedriskās pirts apmeklētāju skaits

Rīga, 31.janv., LETA. 2018.gadā Valmieras sabiedrisko pirti izmantoja 11 852 apmeklētāji, kas ir par 1556 vairāk nekā 2017.gadā, aģentūru LETA informēja Valmieras pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Liene Zālīte.

Visvairāk pirts apmeklēta gada vēsākajos mēnešos - ziemā, vēlā rudenī un agrā pavasarī, kad katrā mēnesī ir bijis no 1110 līdz 1200 apmeklētāju. Savukārt pavasarī un vasarā pirts apmeklējums ir mazāks. Turklāt tradicionāli vasarā vienu mēnesi pirts tiek slēgta, lai veiktu tās ikgadējos sakopšanas un uzlabošanas darbus.

2018.gadā sabiedrisko pirti apmeklēja gan Valmieras, gan apkārtējo novadu iedzīvotāji. Ir bijuši arī pāris apmeklētāji no Igaunijas.

Sabiedriskā pirts pilsētā ir atvērta apmeklētājiem katru ceturtdienu, piektdienu un sestdienu. Pirts Rīgas ielā 53 darbojas kopš 2006.gada, tā atrodas pansionāta "Valmiera" pārraudzībā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)