Banner 980x90

Pasniegs Kocēnu novada gada balvas uzņēmējdarbībā

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Sestdien, 4.martā, plkst.19.00 Vaidavas kultūras un amatniecības centrā - pasākumā "Kocēnu novada uzņēmēju gada balva" - Kocēnu novada dome godinās uzņēmējus, kuri aktīvi un godprātīgi darbojas savā nozarē, sekmē uzņēmējdarbības vides attīstību, veicina nodarbinātību un jaunu darba vietu un produktu radīšanu.

Kā pilsētas informācijas portālu Valmiera24.lv informēja Kocēnu novada domes Attīstības nodaļas vadītāja Inese Pabērza, pasākumā pulcēs komersantus, lauksaimniekus, mājražotājus, kas aizvadītajā gadā ne tikai sekmīgi darbojušies un snieguši ieguldījumu novada labklājības veicināšanā, bet ar savu darbību popularizējuši Kocēnu novada vārdu reģionālā, nacionālā un starptautiskā mērogā.

Kocēnu novada dome pulcēs Kocēnu novada dome sveiks novada uzņēmējus, piešķirot balvas vairākās nominācijās, piemēram, "Gada ražotājs", "Gada lauksaimnieks", "Ģimene lauku sētā", "Gada tūrisma uzņēmējs", "Gada mājražotājs", "Kocēnu novada vārda popularizētājs", "Gada jaunums" u.c. Tiks pasniegti arī speciāli apbalvojumi no valsts un nevalstiskām organizācijām - novada sadarbības partneriem.

Lai Vērtēšanas komisija pieņemtu lēmumu par laureātiem konkrētās nominācijās, pretendentus izsludinātā aptaujā varēja ieteikt ikviens interesents. Tika saņemti vairāk nekā 20 priekšlikumi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)