Banner 980x90

Par apvienotās Valmieras vājdzirdīgo bērnu internātvidusskolas un speciālās pirmsskolas izglītības iestādes "Bitīte" direktori iecelta Iveta Kļaviņa

Valmiera, 26.okt., LETA. Par apvienotās Valmieras vājdzirdīgo bērnu internātvidusskolas - attīstības centra un Valmieras pilsētas speciālās pirmsskolas izglītības iestādes "Bitīte" direktori iecelta Iveta Kļaviņa, aģentūru LETA informēja Valmieras pilsētas pašvaldības pārstāve Zane Bulmeistere.

Kļaviņa ir ieguvusi bakalaura grādu pedagoģijā, sākumskolas skolotāja kvalifikāciju, kā arī jurista kvalifikāciju. Kopš 2010.gada viņa veic pašvaldības iestādes "Valmieras Izglītības pārvalde" speciālista pirmsskolas izglītības jautājumos amata pienākumus, kā arī kopš 2011.gada ir Valmieras Izglītības pārvaldes struktūrvienības "Vidzemes reģiona Iekļaujošās izglītības atbalsta centrs" vadītāja. Kļaviņa ir Valmieras pedagoģiski medicīniskās komisijas vadītāja ar daudzu gadu pieredzi darbā ar izglītojamajiem ar speciālām vajadzībām.

Konkursam bija pieteikušies trīs pretendenti. Lēmums par iestādes direktora iecelšanu amatā stāsies spēkā pēc Izglītības un zinātnes ministrijas saskaņojuma saņemšanas.

Lēmums par Valmieras vājdzirdīgo bērnu internātvidusskolas-attīstības centra un Valmieras pilsētas speciālās pirmsskolas izglītības iestādes "Bitīte" reorganizāciju, tās apvienojot un izveidojot jaunu pašvaldības pakļautībā esošu speciālās izglītības iestādi, pieņemts 22.jūnijā.

Reorganizācijas dēļ Valmieras un apkārtējo novadu bērniem ar speciālajām vajadzībām būs nodrošināta pieejamāka izglītība, kā arī tiks stiprināts pats attīstības centrs un lietderīgāk izmantoti valsts un pašvaldības līdzekļi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)