Banner 980x90

Pabeigta būvprojekta izstrāde siltumenerģijas pārvades sistēmas pārbūvei Valmierā

Rīga, 20.febr., LETA. Pabeigta būvprojekta izstrāde siltumenerģijas pārvades sistēmas pārbūvei Valmierā, kas tagad tiek saskaņots ar zemes gabala īpašniekiem un citām institūcijām, aģentūra LETA uzzināja SIA "Valmieras ūdens".

Pēc saskaņojumu saņemšanas sagatavotais būvprojekts tiks iesniegts akceptēšanai Valmieras pilsētas pašvaldības Būvvaldē

Saskaņā ar pērn augustā noslēgto līgumu ar Centrālo finanšu un līgumu aģentūru "Valmieras ūdens" realizēs projektu "Siltumenerģijas pārvades sistēmas pārbūve Valmieras pilsētā", kas paredz savienot esošās katlumājas Rīgas ielā 25 siltumtīklus ar projektējamo katlu māju Dakstiņu ielā 1.

Ar nolūku savienot projektējamo katlumāju Dakstiņu ielā 1 ar esošās katlumājas Rīgas ielā 25 siltumtīkliem tiks izbūvēti jauni siltumtrases posmi Dakstiņu, Ķieģeļu, Limbažu, Beātes un Dārza ielās, kā arī rekonstruēti esošie siltumtrases posmi Annas, Miera, Kārļa, Garā, Rīgas un Andreja Upīša ielās. Ņemot vērā to, ka Dakstiņu, Ķieģeļu, Beātes un Dārza ielās pašvaldība ieplānojusi veikt pārbūves darbus, publiskā iepirkuma procedūru par ielu un siltumtrases pārbūves darbiem, kā arī to būvuzraudzību veiks Valmieras pilsētas pašvaldība saskaņā ar noslēgto savstarpējo vienošanās ar "Valmieras ūdens".

Projekta mērķis ir veicināt energoefektivitāti un atjaunojamo energoresursu izmantošanu centralizētajā siltumapgādē, un būvdarbi tiks veikti, piesaistot Eiropas Savienības struktūrfondu finansējumu. Projekta kopējās izmaksas ir 1 203 278 eiro, un 25,8% no attiecināmajiem izdevumiem plāno segt Eiropas Savienības Kohēzijas fonds, savukārt tā realizācija plānota 24 mēnešu laikā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)