Banner 980x90

Oktobrī Valmieras pilsētas pašvaldība aicina iedzīvotājus vākt nokritušās lapas

Valmiera, 6.okt., LETA. No 9.oktobra līdz 31.oktobrim Valmierā notiks ikgadējā rudens lapu vākšanas akcija, aģentūru LETA informēja Valmieras pilsētas pašvaldības pārstāve Līga Bieziņa.

Mājsaimniecības, pie kurām ar Valmieras pilsētas pašvaldības atzinumu atrodas lielie, vērtīgie ozoli, zaļo atkritumu izvešana tiks nodrošināta bez maksas 1,1 kubikmetra maisos. Saimniecības, kuras var pretendēt uz šo pakalpojumu, iespējams noskaidrot, sazinoties ar pašvaldības nekustamā īpašuma speciālistiem. Par maisu izsniegšanu un savākšanu jāvienojas ar SIA "ZAAO".

Akcijas laikā valmierieši SIA "ZAAO" eko laukumā Dzelzceļa ielā 5 savāktās rudens lapas var nodot bez maksas. Citi zaļie atkritumi tiks pieņemti saskaņā ar cenrādi.

Laukums strādā darba dienās no plkst.9 līdz 18, ar pauzi no plkst.13 līdz 14, un nedēļas nogalēs no plkst.11 līdz 16.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)