Banner 980x90

No janvāra uzņēmumi varēs pieteikties atbalsta saņemšanai Valmieras Biznesa inkubatorā

Publicitātes foto
Publicitātes foto
No janvāra Valmieras pilsētas un apkārtējo novadu uzņēmējiem un uzņēmējdarbības uzsācējiem Valmieras Biznesa inkubatorā būs iespēja saņemt atbalstu biznesa idejas attīstībai, biznesa plāna izstrādei vai jau esoša jauna uzņēmuma darbības veicināšanai, pilsētas informācijas portāls Valmiera24.lv uzzināja Valmieras pilsētas pašvaldībā.

Atbalsts, ko inkubators sniegs, būs ar mērķi attīstīt uzņēmējam tādas prasmes, lai pēc izstāšanās no inkubatora tas spētu patstāvīgi būt konkurētspējīgs un pelnošs.

Pieejamie atbalsta veidi inkubatorā uzņemtiem komersantiem būs sekojoši - bezmaksas open-office darba vieta, bezmaksas semināri, apmācības un konsultācijas, pakalpojumi uzņēmējdarbības nodrošināšanai ar 50% līdzmaksājumu, iespēja saņemt granta finansējumu līdz 5 000 eiro aprīkojumam, iekārtām, izejvielām un citām lietā, kā arī līdz 10 000 eiro specifiskiem pakalpojumiem (piemēram, prototipēšanai, sertificēšanai).

Tāpat Valmieras biznesa inkubatorā būs pieejams bezmaksas mentoru atbalsts.

Inkubatorā varēs iestāties gan fiziskas personas ar biznesa ideju, gan jau esoši komersanti (IK, KS, PS, SIA, AS), kas nav reģistrēti senāk par 3 gadiem. Biznesa darbības nozarei būs jābūt atbalstāmai, kā arī deklarētai/reģistrētai adresei būs jābūt Valmieras pilsētā, Mazsalacas, Rūjienas, Naukšēnu, Valkas, Burtnieku, Strenču, Kocēnu, Beverīnas, Pārgaujas, Priekuļu, Smiltenes, Līgatnes, Cēsu, Raunas, Amatas, Vecpiebalgas, Jaunpiebalgas, Apes, Gulbenes, Alūksnes novados. Inkubatorā atbalstu būs iespējams saņemt ne ilgāk kā četrus gadus.

Pirmo pieteikumu pieņemšana uzņemšanai Valmieras Biznesa inkubatorā plānota 2017.gada janvārī. Pieteikuma anketa pieejama šeit.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)