Banner 980x90

"Neste" atklāj degvielas uzpildes staciju Valmiermuižā; investīcijas - 200 000 eiro

Rīga, 22.jūn., LETA. Degvielas tirgotājs "Neste" atklājis degvielas uzpildes staciju (DUS) Valmiermuižā, aģentūrai LETA pavēstīja "Neste Latvija" pārstāvji.

DUS atrodas Valmiermuižā, Valmieras pagastā, Burtnieku novadā, un izveidota, rekonstruējot bijušo "Valdeko" DUS. Investīcijas - aptuveni 200 000 eiro. "Valdeko" veikals un kafejnīca būs pieejami apmeklētājiem arī turpmāk.

Šī ir 68.DUS "Neste" tīklā Latvijā.

Pērn "Neste Latvija" strādāja ar 276,375 miljonu eiro apgrozījumu un guva 9,666 miljonu eiro peļņu, liecina "Firmas.lv" dati.

"Neste Latvija" ir "Neste" korporācijas meitasuzņēmums, kas Latvijā strādā vairāk nekā 25 gadus. Kopš darbības sākšanas uzņēmums Latvijā ir investējis 65 miljonus eiro. "Neste" ir Somijas vadošais naftas pārstrādes un atjaunojamo resursu pārstrādes uzņēmums.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)