Banner 980x90

Naukšēnu novada domes deputāta mandātu pirms laika nolicis lauku attīstības speciālists Bošs

Rīga, 16.janv., LETA. Naukšēnu novada domes deputāta mandātu pēc paša vēlēšanās pirms laika nolicis lauku attīstības speciālists Andis Bošs, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Bošs 2017.gada pašvaldības vēlēšanās startēja no saraksta "Naukšēnu novadam". Domē no sava pārstāvētā saraksta viņš tika ievēlēts kā otrais ar 444 balsīm.

Centrālās vēlēšanu komisijas informācija liecina, ka nākamais pretendents uz pašvaldības deputāta amata vietu no "Naukšēnu novadam" saraksta ir SIA "Mksmart" valdes loceklis Klāvs Skujiņš, kurš aizvadītajās pašvaldību vēlēšanās palika piektajā vietā ar 384 balsīm.

Amatpersonu deklarācija par 2017.gadu liecina, ka Bošs par darbu novada domē saņēmis 273 eiro. Lielākie ienākumi bijuši no Naukšēnu pagasta zemnieku saimniecības "Tiltgaļi", kur viņš strādā par lauku attīstības speciālistu, kas algā izmaksājusi 5700 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)