Banner 980x90

Nākamvasar Valmierā plānota emigrējušajiem bērniem veltīta vasaras nometne

Rīga, 3.okt., LETA. Lai veicinātu emigrējušo bērnu un jauniešu saikni ar Latviju, nākamvasar Valmierā plānots rīkot emigrējušajiem bērniem veltītu vasaras nometni, aģentūru LETA informēja pilsētas pašvaldības pārstāve Kristīne Melece.

Nometnes programma izstrādāta sadarbībā ar Eiropas Latviešu apvienību. Tā paredzēta bērniem un jauniešiem, kuri apgūst dažādus sporta veidus.

Nometni plānots organizēt nākamā gada jūlijā Valmierā vienlaikus ar plānoto čempionātu BMX riteņbraukšanā.

Bērniem un jauniešiem veltītās nometnes nodarbības norisināsies jaunatklātajā Valmieras peldbaseinā, Vidzemes Olimpiskajā centrā un Jāņa Daliņa stadionā. Programmā plānoti treniņi, tikšanās ar panākumus guvušiem Latvijas sportistiem, dažādas meistarklases, latviešu valodas zināšanu uzlabošanas nodarbības, kā arī Gaujas Stāvo krastu Sajūtu parka un Takas kokos apmeklējums, kā arī citi pasākumi.

Vasaras nometnes laikā jauniešiem arī būs iespēja apmeklēt Sporta veselības centru, kas ir aprīkots ar jaunākajām iekārtām, kā arī saņemt sporta ārsta un fizioterapeita konsultācijas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)