Banner 980x90

Nākamnedēļ sāksies uzņemšana Vidzemes Augstskolas studiju programmās

Daugavpils, 20.jūn., LETA. Pirmdien, 25.jūnijā, Vidzemes Augstskolā (ViA) sāksies studentu uzņemšana pamatstudijām 2018./2019.studiju gadam vienotajā pieteikšanās sistēmā "www.latvija.lv", aģentūru LETA informēja augstskolas sabiedrisko attiecību speciāliste Vera Grāvīte.

Savukārt maģistrantūras studijām pieteikšanās notiks "magistri.va.lv". Šogad ViA varēs sākt studijas deviņās pamatstudiju un sešās maģistra studiju programmās. Pieteikumus elektroniski jāiesniedz līdz 10.jūlijam.

Kopumā ViA piedāvā studijas 16 programmās sešos studiju virzienos - "Biznesa vadība", "Informācijas tehnoloģijas", "Mehatronika", "Būvniecība", "Komunikācija, mediji un pārvaldība", kā arī "Tūrisms un atpūta".

Interesenti gaidīti pirmā līmeņa (koledžas) studiju programmās "Informācijas tehnoloģijas", "Mehatronika", "Koka ēku celtniecība un ekobūves, kā arī bakalaura studiju programmās: "Biznesa vadība", "Informācijas tehnoloģijas", "Komunikācija un sabiedriskās attiecības", " Mediju studijas un žurnālistika", " Tūrisma organizācija un vadība", kā arī "Mehatronika".

Pieteikšanās maģistra līmeņa studijām programmās "Biznesa vides vadība", "Stratēģiskā komunikācija un pārvaldība", "Mediju un informācijas pratība", "Virtuālā realitāte un mobilās tehnoloģijas", " Kibedrošības inženierija" un "Tūrisma stratēģiskā vadība" būs atvērta tikai elektroniski no 25.jūnija līdz 10.jūlijam, savukārt doktora studiju programmā "Sociotehnisku sistēmu modelēšana" pieteikšanās notiks klātienē ViA no 25.jūnija līdz 24.augustam.

ViA 2018./2019.akadēmiskajā gadā piedāvās vairāk nekā 550 budžeta vietu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)