Banner 980x90

Nākamā nedēļa būs mazliet siltāka

Rīga, 12.jūl., LETA. Nākamnedēļ Latvijā gaisa temperatūra mazliet paaugstināsies, bet prognozes par nokrišņu daudzumu ir dažādas.

Šajā nedēļas nogalē vietām īslaicīgi līs, atsevišķās vietās iespējams pērkons un krusa, prognozē sinoptiķi. Lietus mākoņi galvenokārt veidosies pēcpusdienas stundās. Saulainākais laiks gaidāms piekrastē, tai skaitā Jūrmalā un Rīgā.

Naktī uz sestdienu daudzviet un naktī uz svētdienu vietām valstī, gaisa temperatūrai noslīdot līdz +4..+6 grādiem, tiks pārspēti aukstuma rekordi. Dienā, sildot saulei un vējam lēni līdz mēreni pūšot no ziemeļrietumiem, gaisa temperatūra pakāpsies līdz +16..+21 grādam, svētdien - par grādu augstāk.

Līdzīgi laikapstākļi gaidāmi arī pirmdien. Turpmākajās dienās iespējama ciklona ierašanās un plašs lietus, kā arī pērkona lietusgāzes. Gaiss vairs nebūs tik vēss kā šonedēļ - gan naktīs, gan dienās gaisa temperatūra būs kaut nedaudz augstāka, nedēļas nogalē tā var sasniegt +25 grādus, liecina "Global Forecast System" informācija.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)