Banner 980x90

Martā sāksies pieteikumu pieņemšana bērnu uzņemšanai Valmieras pilsētas skolu 1.klasēs

Valmiera, 26.febr., LETA. No 1.marta līdz 30.aprīlim notiks pieteikumu pieņemšana bērnu uzņemšanai 1.klasēs 2018./2019. mācību gadam Valmieras pilsētas vispārējās izglītības iestādēs, kas sniedz pamatizglītības programmas apgūšanas iespējas, aģentūru LETA informēja Valmieras pilsētas pašvaldības pārstāve Laura Moča.

Pieteikumus iespējams iesniegt elektroniski vietnē www.latvija.lv (pirms tam aizpildot pieteikuma anketu, ko var atrast "www.valmiera.lv"), kā arī klātienē Valmieras pilsētas pašvaldībā (Lāčplēša ielā 2, 317.kab.).

Bērnu var pieteikt mācību uzsākšanai 1.klasē tajā kalendārajā gadā, kad bērnam aprit septiņi gadi. Atkarībā no veselības stāvokļa un psiholoģiskās sagatavotības bērns var sākt pamatizglītības ieguvi vienu gadu agrāk vai vēlāk saskaņā ar vecāku vēlmēm un ģimenes ārsta vai psihologa atzinumu (medicīniskā izziņa jāpievieno reģistrācijas pieteikumam).

Valmieras pilsētas pašvaldības mājaslapā sadaļā Izglītība / Vispārējā izglītība / "Bērnu uzņemšana 1.klasēs" var iepazīties ar kārtību bērnu reģistrācijai un uzņemšanai 1.klasē Valmieras pilsētas pašvaldības vispārējās izglītības iestādēs, kur noteikti kritēriji, pēc kuriem tiek veidotas rindas uz vietām 1.klasēs vispārējās izglītības iestādēs.

Pieteikumu mācībām 1.klasē iespējams aizpildīt arī elektroniski.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)