Banner 980x90

Maratona laikā Valmierā gaidāmi satiksmes ierobežojumi

Valmiera, 11.sept., LETA. Valmieras maratona laikā 17.septembrī no plkst.8 līdz 17 tiks slēgta satiksme vairākās pilsētas ielās, kā arī ierobežota sabiedriskā transporta kustība, aģentūru LETA informēja Valmieras pilsētas pašvaldības pārstāve Liene Zālīte.

Satiksmei tiks slēgti visi sacensību trases izveidei izmantotie ielu posmi, tai skaitā Tērbatas ielas posms no tās krustojuma ar Valkas ielu, Raiņa ielas krustojums ar Liepu ielu, kā arī Lāčplēša iela gar Valmieras Drāmas teātri un Valmieras Sv. Sīmaņa baznīcu līdz krustojumam ar Katrīnas ielu.

Tāpat no plkst.8 līdz 16 būs slēgti Valmieras pilsētas 1., 7. un 11.maršruta reisi. Savukārt 8.maršruta autobuss pasažierus neapkalpos autobusu pieturās "Centrs" K.Baumaņa ielā un "Liesma" A.Upīša ielā. Autobusu pietura "Centrs" tiks pārcelta pie kioska "Narvesen" Rīgas ielā.

Vietējās un starppilsētu nozīmes maršrutu autobusi virzienā no/uz Valmieras autoostu uz/no Rūjienu, Burtniekiem, Ēveli, Valku kursēs pa Rīgas ielu, Matīšu šoseju, A3 autoceļu līdz Valmiermuižas rotācijas aplim.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)