Banner 980x90

Maijā notiks Atvērto durvju diena koncertzālē "Valmiera"

Valmiera24.lv
Valmiera24.lv
 Svētdien, 8.maijā, koncertzālē "Valmiera" būs gaidīts ikviens interesents Atvērto durvju dienas pasākumā. Apmeklētāji varēs baudīt vairākus koncertus, izrādes un līdzdarboties radošajās aktivitātēs.

Kā pilsētas informācijas portālu Valmiera24.lv informē koncertzāles "Valmiera" praktikante Elīna Kristiņa, plkst.12.00 Atvērto durvju dienas pasākumu  atklās vīru koris "Imanta", kurš dibināts koncertzāles "Valmiera" telpās pirms 64 gadiem. Uzreiz pēc tam Valmieras Mūzikas skolas audzēkņi sniegs koncertu.

Plkst.13.00 Zinātkāres centrs "Z(in)oo" piedāvās uz zinātniskajiem principiem balstītu eksperimentu šovu un skatītājus ar savu priekšnesumu priecēs moderno deju studijas audzēkņi.

Plkst.14.00 paredzēta Bērnu vokālā ansambļa "Notiņas" uzstāšanās.

Savukārt plkst.15.00 Tautas teātra "Sprīdītis" izrāde "Smaragda pilsētas burvis".

Plkst.16.00 Noras Urbānes koncertprogramma "Elpo" un Reda Mansouri & Baptiste Bonnot uzstāšanās.

Plkst.17.00  Kamerkora "Kaķi" uzstāšanās diriģentes Ingas Zirnes vadībā.

Pasākumu plkst.18.00 noslēgs Grupas "Stradivari" koncerts.

Paralēli priekšnesumiem un izrādēm, kas norisināsies lielajā zālē, ārpagalmā intresentiem būs iespēja apgleznot sejas un līdzdarboties radošajā darbnīcā, kur varēs izgatavot Māmiņdienas apsveikumus. Tāpat koncertzālē visi aicināti iepazīties ar otrā stāva banketu un semināru zālēm, kur norisināsies improvizēta bērnu ballīte.

Savukārt vasaras terasē apmeklētāju apskaitei būs izlikti rāmji ar dažādām vēstures lielcībām. Tur būs iespējams izzināt ēkas senatnīgo vēsturi. Visas dienas garumā darbosies restorāns un bārs. Aktivitātes, koncertus un izrādes visi varēs apmeklēt bezmaksas.

Koncertzāle atrodas Valmieras klusajā centrā – Vecpuišu parka ielokā. Paviljona ēkas pirmsākumi meklējami jau 1913.gadā, kad astoņi kungi iegādājās zemi pilsētas centrā. Atklājot jaunuzcelto ēku 1914.gadā, mācītājs to iesvētīja par "Prieka, miera un atpūtas vietu". No šī gada koncertzāles "Valmiera" telpās norisināsies dažādi kultūras pasākumi, kas apmeklētājiem sniegs neviltotu prieku un mūzikas baudījumu. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)