Banner 980x90

Ledusskapis – neatņemama virtuves sastāvdaļa

Foto: Xnet.lv
Foto: Xnet.lv
Ledusskapis ir prece, kurā vērts ieguldīt, jo, pirmkārt, tas tiek izmantots ik dienu, otrkārt – iegādājoties kvalitatīvu ledusskapi, par jauna pirkšanu nevajadzēs domāt daudzus gadus. Lai palīdzētu atrast piemērotāko, esam sagatavojuši rakstu, kurā iegūsi visu nepieciešamo informāciju par ledusskapjiem un to iegādi.

Pieci galvenie ledusskapju veidi
Šobrīd ledusskapju klāsts ir ļoti plašs, tādēļ tie parasti tiek iedalīti dažādās kategorijās. Piecas izplatītākās no tām ir šādas.

Ledusskapis ar saldētavu
Foto: Xnet.lvFoto: Xnet.lv


Izplatītākais ledusskapju veids. Šāda tipa ledusskapis ir aprīkots ar iebūvēto saldētavu, kas atrodas vai nu iekārtas augšā, vai apakšā ar atsevišķām durvīm. Parasti saldētavas un ledusskapja tilpumu attiecība ir 30 pret 70 procentiem, taču tā var mainīties.

Ledusskapis bez saldētavas
Foto: Xnet.lvFoto: Xnet.lv
Ja Tev mājās jau ir saldētava vai uzturā neizmanto sasaldētu pārtiku, vari iegādāties ledusskapi bez saldētavas.

Side by Side ledusskapis
Foto: Xnet.lvFoto: Xnet.lv
Side by Side ledusskapim ir divviru durvis, kas to lietošanu padara ļoti ērtu, taču jāņem vērā, ka šāda veida ledusskapis virtuvē aizņems vairāk vietas. Pieejami divu veidu Side by Side ledusskapji: ar saldētavu apakšā un ledusskapi augšā vai arī saldētavu kreisajā pusē un ledusskapi – labajā. Šie ledusskapji izceļas ar lielu ietilpību un efektīvu izskatu. Modernākajiem modeļiem iebūvēti ūdens un ledus dozatori.

Iebūvējamais ledusskapis
Foto: Xnet.lvFoto: Xnet.lv
Iebūvējamais ledusskapis ļauj ierīci "paslēpt" kādā virtuves nišā. Taču pirms šāda ledusskapja iegādes nepieciešams rūpīgi iepazīties ar tā izmēriem, lai pārliecinātos, ka paredzētajā vietā ledusskapim pietiks vietas.

Kompaktais ledusskapis
Foto: Xnet.lvFoto: Xnet.lv
Kompaktie ledusskapji ir piemēroti cilvēkiem, kuri dzīvo vieni paši, kā arī situācijās, kad ledusskapis nepieciešams atpūtas telpā vai citviet ārpus virtuves.

Citi ledusskapju veidi
Foto: Xnet.lvFoto: Xnet.lv
Paralēli šīm piecām kategorijām tiek piedāvāti arī citi ledusskapju veidi, piemēram, ledusskapji ar samazinātu dziļumu (ja ledusskapim pieejama ierobežota platība) vai vīna dzesētāji, kas parūpēsies, lai vīns vienmēr būtu tam piemērotākajā temperatūrā.

Ledusskapji un jaunākās tendences
Ja par, piemēram, mobilo tālruņu inovācijām zina teju ikviens, tad ledusskapju jaunākās tendences nereti tiek palaistas garām. Vai zināji, ka modernākie ledusskapji sniedz iespēju iegūt ledu, neatverot ierīces durvis, un to durvīs mēdz būt iestrādāti ekrāni?

Ledus ģenerators
Daļai jaunāko ledusskapju durvju ārpusē ir ledus ģenerators, kas ar pāris pogu spiedieniem ļauj iegūt gan ledus gabaliņus, gan sasmalcinātu ledu.

Displejs
Ledusskapju displeji ir ļoti dažādi – vienkāršākie no tiem paredzēti darba režīmu maiņai un paziņojumu attēlošanai, taču pieejami arī ledusskapji ar displeju, kas paredzēts televīzijas pārraižu vērošanai un sērfošanai internetā.

Atsevišķi uzstādāma temperatūra dažādām ledusskapja sekcijām
Vai esi piedzīvojis situāciju, kad ledusskapī esošo temperatūru kāda produkta dēļ nepieciešams pazemināt, taču tā rezultātā pārējie produkti kļuvuši pārāk auksti? Šādās situācijās lieti noder ledusskapji, kuriem katrai sekcijai temperatūru iespējams uzstādīt atsevišķi.

Antibakteriālais pārklājums
Izvēloties ledusskapi ar antibakteriālo pārklājumu, varēsi neuztraukties par baktēriju un slikta aromāta izplatīšanos ledusskapī.

Plašs ledusskapju klāst Xnet internetveikalā
Jaunākā tendence – iegādāties preces internetā – ir tikai pašsaprotama, jo tādējādi Tu ietaupi gan laiku, gan līdzekļus. Kuram gan patīk pārmaksāt, stāvēt rindās un lauzīt galvu par preču aizgādāšanu līdz mājai? Izvēloties ledusskapi Xnet.lv, par šādām problēmām vari aizmirst, jo preces tiek piedāvātas par izdevīgām cenām un nogādātas kaut līdz Tava mājokļa durvīm!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)