Banner 980x90

 Lai veiktu tehniskus uzlabojumus, demontēts bronzā atlietais BMX velosipēds

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Trešdien, 20.jūlijā Valmieras pilsētas pašvaldības Nekustamā īpašuma apsaimniekošanas pārvalde demontēja vides objektu – bronzā atlieto Māra Štromberga BMX velosipēdu, lai veiktu tehniskus uzlabojumus un nostiprinātu atsevišķus elementus, pilsētas informācijas portālu Valmiera24.lv informē Valmieras pilsētas pašvaldības Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Justīne Deičmane.

Nekustamā īpašuma apsaimniekošanas pārvaldes vadītāja Rita Jemšika skaidro: "Vides objekts atliets mērogā 1:1, lai iedzīvotājiem būtu iespēja uz tā uzkāpt un saprast, kā tas ir braukt ar BMX velosipēdu. Tā kā vides objekts ir atliets bronzā, pāris detaļas izrādījās trauslākas nekā tas ir īstajam velosipēdam. Līdz ar to šobrīd jāveic to nostiprināšana, lai pēcāk interesenti varētu droši fotografēties uz vides objekta, nesatraucoties, ka tam varētu rasties bojājumi".

Tehniskos uzlabojumus veiks vides objekta izgatavotājs SIA "Sano Park". Bronzā atlieto BMX velosipēdu paredzēts atkārtoti uzstādīt augusta sākumā.

Valmiera24.lv jau vēstīja, ka Sestdien, 2.jūlijā, pie Vidzemes Olimpiskā centra atklāts valmierieša, olimpisko spēļu uzvarētāja Māra Štromberga bronzā atliets velosipēds kā apliecinājums tam, ka Valmiera ir šūpulis, kur attīstījies Latvijas BMX sporta veids.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)