Banner 980x90

Labāko Latvijas restorānu vidū – Dikļu pils

Foto: Facebook.com/ Juris Šeibo
Foto: Facebook.com/ Juris Šeibo

Trešo gadu pēc kārtas noskaidroti 30 labākie restorāni Latvijā, un Dikļu pils sarakstā "Ekselence labākie restorāni Latvijā 2015" ieguvusi 22.vietu, pilsētas informācijas portāls Valmiera24.lv uzzināja Kocēnu novada pašvaldībā.

Pieaicinot kompetentu šefpavāru žūriju no ārvalstīm, trešo gadu pēc kārtas noskaidroti labākie restorāni Latvijā un "Ekselence labākā restorāna Latvijā 2015" titulu ieguvis restorāns "Vincents", otrajā vietā ierindojies "Bibliotēka No.1 restorāns", bet godpilno trešo vietu ieņem restorāns "Muusu".

"Ekselence 30 labākie restorāni Latvijā 2015" nosaka atbilstoši starptautiskajai praksei – vispirms interneta aptaujā vietējie žurnālisti, gardēži un restorānu jomas eksperti nobalsoja par viņuprāt labākajiem restorāniem, katru no tiem izvērtējot, piešķirot punktus par ēdienu, dzērieniem, apkalpošanu un atmosfēru. Pēc iegūto rezultātu apkopošanas pie darba ķērās starptautiska žūrija, kuru šogad veidoja 14 pieredzējuši profesionāļi no Vācijas, Zviedrijas, Igaunijas, Dānijas, Šveices, Somijas un Norvēģijas.

Dikļu pils restorānā šefpavārs Jānis Siliņš piedāvā gardēžiem nobaudīt mūsdienīgas interpretācijas par Vidzemes lauku labumiem. Ja pils saimnieks būs bijis medībās, ēdienkartē var atrast arī īpaši pagatavotus medījumus. Maltītes garšas nianses bagātinās rūpīgi izvēlēti dzērieni.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)