Banner 980x90

Konkursā meklē Valmieras pārstāvniecības Rīgā vadītāju

Rīga, 22.febr., LETA. Valmieras pašvaldība izsludinājusi konkursu uz Valmieras pilsētas pārstāvniecības Rīgā vadītāja un domes priekšsēdētāja padomnieka vietu, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

No pretendenta tiek sagaidīta otrā līmeņa profesionālā vai akadēmiskā augstākā izglītība sociālo zinātņu jomā, pieredze komandas vadībā, darba pieredze publiskajā pārvaldē ne mazāka kā trīs gadi.

Tāpat nepieciešama izpratne Eiropas Savienības (ES) fondu un citu finanšu instrumentu administrēšanā un projektu vadībā ne mazāka kā trīs gadi, izpratne par ilgtspējīgas attīstības plānošanas principiem, valsts valodas prasme augstākā līmenī un ļoti labas svešvalodu zināšanas, kā arī nepieciešama prasme patstāvīgi pieņemt lēmumus, spējas analizēt, augsta atbildības sajūta, precizitāte, iniciatīva.

Pienākumos ietilps vadīt Valmieras pilsētas pārstāvniecību Rīgā, paaugstināt investīciju piesaistes iespējas Valmieras pilsētai, uzturēt regulāru komunikāciju un koordinēt sadarbību starp pašvaldību un valsts iestādēm, ministrijām, ES institūcijām un starptautiskajām organizācijām. Būs arī nepieciešams organizēt pašvaldības ES fondu līdzfinansēto projektu iesniegumu atlases un vērtēšanu, veicināt pilsētas starptautisko sadarbību ar diasporu, kā arī sniegt padomus pašvaldības domes priekšsēdētājam ar pašvaldības darbu saistītos jautājumos.

Vakantajam amatam pieteikumi tiek gaidīti līdz 1.martam.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)