Banner 980x90

Kocēnu novada pašvaldība par teju 14 000 eiro iegādājusies tirdzniecības nojumes amatniekiem

Rīga, 14.aug., LETA. Lai nodrošinātu vietējo amatnieku un ražotāju piedalīšanos dažādos pasākumos, Kocēnu novada pašvaldības iegādājusies tirdzniecības nojumes, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Kocēnu novada pašvaldība ar Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai (ELFLA) atbalstu realizējusi projektu "Tirgo ar stilu!". Projekta mērķis bija iegādāties salokāmas, pārvietojamas tirdzniecības nojumes vienotā stilā, lai uzlabotu tirgošanās apstākļus vietējiem ražotājiem, veicinātu to atpazīstamību un konkurētspēju.

Nojumes iepirkuma rezultātā piegādāja SIA "Čivix". Uzņēmums piegādājis 24 saliekamas un pārvietojamas nojumes komplektā ar saliekamu galdu. Projekta kopējās izmaksas ir 13 939 eiro, no tiem 9757 eiro ir ELFLA finansējums.

Jaunās, vienotā stila nojumes plānots izmantot gan pašvaldības organizētajos tirdziņos, gan piedaloties Vidzemes uzņēmēju dienās un citos pasākumos, kuros ir aicināti piedalīties vietējie ražotāji. Jaunās nojumes jau ir izmantotas Dikļu pils sajūtu festivālā, "Mālēdienā" Vaidavā un Valmieras pilsētas svētku tirdziņā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)