Banner 980x90

Kocēnu novada dome piedalīsies akcijā "Zemes stunda"

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Sestdien, 25.martā, no plkst.20.30 līdz plkst.21.30 Kocēnu novada pagastu apdzīvotajās vietās iespēju robežās tiks izslēgts ielu u.c. apgaismojums, pilsētas informācijas portālu Valmiera24.lv informēja Kocēnu novada domes attīstības nodaļas sabiedrisko attiecību speciāliste Krista Gromova.

Kocēnu novada dome piedalīsies Pasaules Dabas Fonda organizētajā vispasaules akcijā "Zemes stunda", lai ar savu piemēru rosinātu iedzīvotājus padomāt par savu ikdienas rīcību un kopīgi veicinātu vides ilgtspēju.

Pašvaldības speciālisti aicina Kocēnu novada iedzīvotājus un uzņēmējus piedalīties akcijā, uz vienu stundu samazinot elektroenerģijas patēriņu, izslēdzot mazāk nozīmīgās elektroierīces un samazinot vai izslēdzot telpu apgaismojumu.

Zemes stunda ir lielākais klimata tēmai veltītais pasākums pasaulē, kad vienlaikus miljoniem cilvēku visapkārt pasaulei, simboliski izslēdzot apgaismojumu uz vienu stundu, pieprasa izlēmīgu rīcību klimata problēmu risināšanai.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)