Banner 980x90

Ko uzdāvināt mīļotajai, ja ir ierobežots budžets

Ko uzdāvināt svētkos mīļotajai sievietei, ja nav naudas smalkām rotaslietām, ceļojumiem un dizaineru somiņām? Arī ar ierobežotu budžetu var pārsteigt un iepriecināt mīļoto sievieti svētkos. Kā to izdarīt? Piedāvājam dažas noderīgas idejas, ko droši varat aizņemties, kā arī papildināt ar savām idejām. 

Raksts sagatavots sadarbībā ar interneta veikalu "Lieliska Dāvana", kas piedāvā dāvanu kartes katrai gaumei un arī ļoti plašā cenu amplitūdā.

Uzdāvini savu laiku un rūpes
Visvērtīgākais, ko varam uzdāvināt mīļotajam cilvēkam, ir laiks un sava uzmanība. Šajā steidzīgajā laikmetā visvairāk mums pietrūkst kvalitatīvi pavadīta laika kopā. Tā būs dāvana sievietei, ko viņa patiešām novērtēs, jo tieši daiļais dzimums ir tas, kas vairāk domā par attiecību kvalitāti, plāno kopīgas aktivitātes. Ja šāds žests nāks no vīrieša, tad tas noteikti tiks uzņemts ar sajūsmu.

Varat saplānot interesantu dienu kopā. Piemēram, paša gatavotas brokastis, pēc tam aizvest ekskursijā uz kādu skaistu vietu. Varat paņemt mugursomas un doties pārgājienā, kas apvienos dabu, fizisko slodzi un piedzīvojumus. Ja tas neiet pie sirds, var noorganizēt romantisku pikniku. Ideju šajā ziņā var būt ļoti daudz. Vienmēr arī var atrast variantus, kas neprasa lielus finansiālos ieguldījumus. 

Izveido video vai foto dāvanu
Varat izmantot foto un video failus, kas aizmirsti glabājas datora un telefona dzīlēs, lai izveidotu brīnišķīgu video par viņu vai jums abiem. Izveidojiet sirsnīgu stāstu, kas runās bez vārdiem un atspoguļos jūtas. Ja ar ko tādu nespēsiet tikt galā, var atlasīt jaukākās fotogrāfijas un beidzot tās izdrukāt, lai jūsu kopīgajā mājoklī izveidotu foto sienu. Foto un video failu izskatīšana jums pašam būs aizraujošs atmiņu ceļojums.

Vēl viena ideja – varat nofilmēt īsus video sveicienu, ko ierunā visi viņai tuvie un mīļie cilvēki. Tas tiešām būs aizkustinoši.

Meklē atlaides un izdevīgos piedāvājumus
Ja vēlaties, lai dāvana mīļotajai vairāk būtu klasiskā tradīcijā, bet budžets nav pārāk liels, tad visgudrāk laikus skatīties, kur piedāvā atlaides, ir kādi īpašie piedāvājumi. Meklēšana būs daudz vieglāka, ja uzreiz ieskatīsieties interneta veikalā "Lieliska Dāvana", kur vienkopus redzami piedāvājumi no dažādiem pakalpojumu sniedzējiem. Tur ir gan izdevīgo piedāvājumu klāsts, gan iespēja uzreiz atlasīt dāvanas, kas iekļaujas konkrētā naudas summā. 

Piemēram, cenā līdz 30 eiro jau var iegādāties dāvanu karti SPA procedūrai, masāžai, sāls istabas apmeklējumam, žurnāla abonementam un vēl daudz kam citam noderīgam.


Uzdāvini sajūtas, pieredzi, zināšanas
Arvien biežāk apsveicēji izvēlas un dāvinātāji priecājas par dāvanām, kas bagātina nevis materiāli, bet garīgi un intelektuāli. 

Vienmēr ar sajūsmu uzņemta dāvana sievietei būs dāvanu karte grāmatnīcā vai kāda konkrēta grāmata, tā var būt arī biļete uz koncertu, izstādi, teātra izrādi. Varat arī dāvināt lekcijas vai kādas meistarklases apmeklējumu. Sievietēm ļoti patīk mācīties, apgūt ko jaunu, attīstīt savu personību un prasmes. Šajā dāvanu kategorijā noteikti var atrast piedāvājumus, kas atbildīs finansiālajām iespējām. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)