Banner 980x90

Ko Jūs palaižat garām bez Smart TV?

Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Vēsos vakaros televizors kļūst par mūsu labāko draugu un ģimenes  saliedētāju. Vai tieši otrādi – sākas diskusijas par vēlamo programmu. Mūsdienu tehnoloģijas ir televizoru pārvērtušas par multifunkcionālu rīku, kas piedāvā apvienot visdažādākās vēlmes. Lasiet šo rakstu, lai uzzinātu, ko Jums var sniegt Smart TV un kāpēc to izvēlēties! 
Ja esat prātojuši, kā būtu apvienot interneta un televīzijas funkcijas, tad Smart TV ir atbilde! Ja gudrie viedtālruņi ļauj skatīties televīzijas pārraides Jūsu rokā, tad lielformāta televizorā varat izbaudīt interneta iemīļotākās pārraides. Vairāk par Smart TV priekšrocībām, pieejamību un televizoru izvēli raksta turpinājumā.

Kāpēc izvēlēties "gudros" televizorus?
Ir nozīmīgi izvēlēties atbilstošāko televizoru pēc visiem parametriem un Jūsu vajadzībām. Smart TV ir mūsdienu televizoros pieejamā funkcija, kas ikdienu padara ērtāku. Tomēr vispirms ir jāpārliecinās arī par citiem televizora kvalitātes rādītājiem.
Izvēlieties sev atbilstošāku televizora veidu!

Sākot izvēlēties televizoru, ir jāpievērš uzmanība šādiem kritērijiem: 
ekrāna izmēram;
ekrāna tipam (piemēram, LED vai OLED);
izšķirtspējai (HD) un citiem tehniskajiem parametriem;
zīmolam un ražotājam;
papildfunkcijām (piemēram, 3D, Smart TV);
dizainam, cenai un citām Jūsu preferencēm.
 
Šodienas piedāvājumā pārsvarā ir sastopami LED un OLED tipa ekrāni. OLED ir nākamais solis tehnoloģijās pēc LED televizoriem. Tie piedāvā modernu apgaismojumu, padarot krāsas izteiktākas un piesātinātākas. Noteikti ir dzirdēts arī par izliektajiem ekrāniem, kas, pateicoties plānajam OLED materiālam, ļauj iegūt izliekta ekrāna efektu. Jo modernāku televizoru izvēlēsieties, jo dažādākas papildfunkcijas tas ietvers. Kā tajās orientēties? 
 
Vienas no pazīstamākajām papildfunkcijām ir 3D attēla efekts, Wi-Fi uztvērējs un iebūvēta WEB kamera, tāpat arī USB un citu kabeļu pieslēgšanas iespējas. Protams, viena no jaunākajām izklaides funkcijām ir Smart TV, kas piedāvā jaunu integrētu televīzijas pakalpojumu baudījumu.

Izprotiet Smart TV priekšrocības!
Pirmkārt, Smart TV nozīmē, ka televizorā ir integrētas interneta funkcijas, līdz ar to arī unikāli pakalpojumi, kurus izmantojat ikdienā. Piemēram:
Netflix un citu interneta filmu skatīšanās rīki;
Youtube, Spotify un citas Jūsu mīļākās mūzikas klausīšanās iespējas;
spēles un citas aplikācijas.

Foto: Shutterstock.comFoto: Shutterstock.com
Otrkārt, Smart TV ir savienots ar visām Jūsu ierīcēm (viedtālruņiem, planšetdatoriem, stacionāro datoru u.c.), lai Jūs varētu savus datus bez pārlādes lietot visās ierīcēs. Līdz ar to, piemēram, Jūsu telefonā uzņemtās fotogrāfijas būs automātiski pieejamas lielformāta apskatei Jūsu TV visai ģimenei. Kā zināt, kādu modeli plašajā piedāvājumā labāk izvēlēties?

Izvēlieties atbilstošāko ražotāju!
Lai arī tas nav noteicošais kritērijs, bet labs veids, kā sekot līdzi jaunākajiem viedtelevizoru modeļiem un funkcijām, ir izvēlēties zīmolus, kas ar TV ražošanu nodarbojas ilgstoši. Tādi zīmoli ir, piemēram, gan populārie, gan strauji augošie:
• LG;
• Samsung;
• Philips;
• Sony;
• Manta un citi.

Ņemiet vērā, ka dažādi ražotāji izvēlas dažādas Smart TV platformas. Ir būtiski, lai tā būtu Jums ērta un saprotama un tai būtu pieejama mobilā aplikācija. Neaizmirstiet arī par to, lai TV pults būtu ērta, lai šo fantastisko sistēmu varētu viegli vadīt!

Kur iegādāties Smart TV?
Par Smart TV var runāt daudz, taču vislabāk saprast šīs priekšrocības var pašam izmēģinot tās dzīvē! Pirms iegādāšanās pamēģiniet to pie radiem un draugiem, kuriem jau ir viedtelevizors, vai jautājiet padomu konsultantiem elektrotehnikas veikalā! 

Kur atrast visplašāko piedāvājumu?
Ja vēlaties viedtelevizoru, kurā varēsiet izmantot neierobežotas interneta iespējas, tad vislielākā izvēlē arī būs – internetā! Tur varēsiet piemeklēt sev saistošāko modeli par izdevīgāko cenu.

Foto: Shutterstock.comFoto: Shutterstock.com
Modernākie viedtelevizori 1a.lv!
Vai tagad zināt, ko palaižat garām bez Smart TV? Pētot modeļus, noteikti pievērsiet uzmanību dažādajām funkcijām un parametriem. Plaša televizoru ar Smart TV funkcijām izvēle atrodama 1a.lv internetveikalā! Izvēlies un skaties gudri!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)