Banner 980x90

Jaunieši radījuši Valmierai veltītu apģērba zīmolu

Foto: Emīls Vanags
Foto: Emīls Vanags

Divi jaunieši - Jānis Jirgensons un Emīls Vanags radījuši jaunu Valmierai veltītu apģērbu zīmolu "Straight Outta Valmiera". 

Kā pilsētas informācijas portālam Valmiera24.lv pastāstīja jaunieši, ideja par zīmola izveidi radusies, Jānim atrodoties "Erasmus" studiju praksē Kiprā.

"Vasarā atrados ārzemēs "Erasmus" praksē, kur, protams,regulāri prātā iezagās domas par mājām un to, kas vispār tur notiek manas prombūtnes laikā. Tad nu skatoties jaunumus kādā populārā sociālajā tīklā, uzdūros kādam senam stāstam, kuram nesen radīta filma. Nolēmu, ka filma jānoskatās un tās laikā sapratu, ka filmas tēlu ideja par savas pilsētas popularizēšanu ir saistoša arī man. Atgriežoties mājās, viena no pirmajām domām bija - ir jāuztaisa sev un draugiem krekli. Tā arī darīju. Šis jaunums ātri piesaistīja apkārtējo skatienus," stāsta Jānis. 

Šobrīd valmierieši un citi interesenti var iegādāties zīmola "Straight Outta Valmiera" T-kreklus, taču jaunieši norāda, ka nākotnē plānots veidot arī džemperus un cepures, kā arī apģērbu bērniem. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)