Banner 980x90

Jaunatnes centrs Valmierā īstenos projektu "Jauniešu nākotne uzņēmējdarbībā"

Valmiera, 23.nov., LETA. Valmieras Jaunatnes centrs "Vinda" īstenos projektu "Jauniešu nākotne uzņēmējdarbībā", aģentūrai LETA pavēstīja Valmieras pilsētas pašvaldības pārstāve Zane Bulmeistere.

Līdz nākamā gada marta beigām plānots rīkot forumu jauniešiem un politikas veidotājiem, kā arī diskusiju "Jaunieši Eiropā - kas tālāk?", akcentējot uzņēmējspēju attīstību un iesaistīšanos darba tirgū Eiropā. Projekta laikā notiks arī treniņi, palīdzot jauniešiem attīstīt savu uzņēmējdarbību.

Iecerēts, ka projekta laikā par uzņēmējdarbības aktualitātēm Valmierā konsultēs biedrība "Valmieras Attīstības aģentūra", bet Vidzemes Augstskolas Biznesa vadības programmas audzēkņi un lektori dalīsies ar savām zināšanām par uzņēmējdarbībai aktuāliem jautājumiem un palīdzēs foruma tematu izvēlē.

Projekta aktivitātēs tiks aicināti iesaistīties Valmieras izglītības iestāžu skolēni vecumā no 13 līdz 19 gadiem, Vidzemes Augstskolas studenti vecumā līdz 25 gadiem, jauniešu organizāciju biedri un jaunieši, kuriem interesē uzņēmējdarbības uzsākšana un kuri vēlas iekļauties darba tirgū, kā arī Valmieras pilsētas pašvaldības politikas veidotāji.

Projekts "Jauniešu nākotne uzņēmējdarbībā" tika iesniegts Izglītības un zinātnes ministrijas Jaunatnes politikas valsts programmā 2017.gadam.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)