Banner 980x90

Izsludināts projektu konkurss "Sev, tev, novadam"

Valmiera24.lv
Valmiera24.lv
Pavasaris nāk ar jaunām idejām, tāpēc, ja iedzīvotājiem ir iecere, kas pilnveidotu Valmieras apkaimi un radītu līdzcilvēkiem jaunas iespējas, aicina idejas pieteikumu Valmieras novada fonda projektu konkursā "Sev, tev, novadam" līdz 7.martam un saņemt finansējumu tās īstenošanai.

Kā pilsētas informācijas portālu Valmiera24.lv informē VNF līdzekļu piesaistes un sabiedrisko attiecību speciāliste Inese Boša, atbalstītās idejas varēs īstenot no 2017.gada aprīļa līdz novembra beigām. Finansējums nāk galvenokārt no VNF Ziedotāju kluba dalībnieku (Valmieras apkaimes iedzīvotāju un uzņēmumu) ziedojumiem. Iesniegtās ieceres vērtēs fonda ziedotāji un īpaši veidota komisija.

Jau ierasts, ka tematika nav ierobežota un pieteikumu var iesniegt gan biedrības un nodibinājumi, gan neformālas iedzīvotāju grupas no Valmieras apkaimes (Valmieras pilsētas, Beverīnas, Burtnieku, Kocēnu, Mazsalacas, Naukšēnu un Rūjienas novada). Šoreiz ideju iesniegšana notiek vienā kārtā. Gatavs projekta pieteikums jāiesniedz 7.martā līdz plkst.16.00.

Vairāk informāciju par konkursa "Sev, tev, novadam" nosacījumiem un pieteikuma anketu var atrast fonda mājas lapā www.vnf.lv sadaļā "Īsteno ideju". Jautājumu gadījumā aicina, rakstot uz e-pastu vnf@vnf.lv vai zvanot pa tālruni 64281792.

Ziedotāju klubu Valmieras novada fonds izveidoja 2013.gada vasarā, piedāvājot iedzīvotājiem un uzņēmējiem arvien dažādākas ziedošanas iespējas. Tagad ziedot fondam un piedalīties projektu vērtēšanā var jau ar 20 eiro ziedojumu gadā. Savukārt Ziedotāju kluba savāktā nauda tiks izlietota projektu konkursos "Sev, tev, novadam" divas reizes gadā. Valmieras novada fonds dibināts pirms 11 gadiem un pa šo laiku no ziedotāju un citu atbalstītāju līdzekļiem atbalstījis vairāk nekā 200 projektus Valmieras apkaimē. Fonda ikdienas darbu jau ilgstoši atbalsta Borisa un Ināras Teterevu fonds un Valmieras pašvaldība.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)