Banner 980x90

Ielu pārbūves dēļ Valmierā plāno nocirst vairākus kokus

Rīga, 30.nov., LETA. Valmieras pilsētas pašvaldības Koku novērtēšanas komisija līdz 10.decembrim rīko publisko apspriešanu koku ciršanai Marijas un Ūdens ielās, aģentūru LETA informēja Valmieras pašvaldības pārstāve Līga Bieziņa.

Publiskā apspriešana tiek rīkota astoņu koku ciršanai Marijas ielas ekspluatācijas aizsargjoslā, posmā no Stacijas ielas līdz Vadu ielai, kā arī astoņu koku ciršanai Ūdens ielas ekspluatācijas aizsargjoslā, posmā no Smiltenes ielas līdz Pleskavas ielai, izstrādē esošo ielu posmu pārbūves projektam.

Publiskajai apspriešanai noslēdzoties un pašvaldībai pieņemot lēmumu par koku ciršanu, tie tiks zāģēti, sākot projekta realizēšanu. Visi jaunie ielu pārbūvju projekti, ja iespējams, paredz arī jaunu koku stādījumus.

Jau ziņots, ka publiskā apspriešana notiek arī par desmit bērzu alejas ciršanu pie Valmieras Valsts ģimnāzijas, kurus plānots nocirst to bīstamības dēļ. Aleja tiks atjaunota pēc ielas pārbūves projekta realizēšanas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)