Banner 980x90

"Ideju mājā" pieejama individuālā enerģiju terapija

Valmieras bērnu un ģimeņu centrs "Ideju māja" piedāvā dažādas nodarbības sievietēm garīgās un fiziskās veselības uzlabošanai. Viena no tādām ir individuālā enerģiju terapija.

Sertificētas enerģiju terapeites, netradicionālās dziednieces Aleksandras Ločmeles vadībā "Ideju mājā" terapijas laikā ir iespēja pilnveidot un līdzsvarot savu dzīvi, pārvarēt stresa radītās sekas, traumatisku pieredzi, emocijas, bailes u.tml. Individuālā enerģiju terapija ievērojami uzlabos emocionālo pašsajūtu, garīgo pasauli, atklāt patiesās emocijas, pārvarēt stresu, bailes, uzlabot attiecības u.tml.

Enerģiju terapijas viena konsultācija ilgst 1,5 stundu, kuras laikā lielākoties klients atrodas guļus stāvoklī. Katram tiek piemērots individuāls procedūras process.

Jāpiebilst, ka Aleksandras Ločmeles vadībā "Ideju mājā" norisinās ari meditācijas (gan dienas, gan vakara) un vingrošana fiziskās veselības un ķermeņa vitalitātes uzlabošanai.

Bērnu un ģimeņu centrs "Ideju māja" ir trīs valmieriešu, jauno māmiņu lolojums, kas darbu uzsāka 1.novembrī. Centrs strādā no pirmdienas līdz sestdienai, ik dienu no plkst.10.00 piedāvājot nodarbības gan topošajiem vecākiem un jaunajiem vecākiem, zīdaiņiem un bērniem līdz 7 gadu vecumam, kā arī sievietēm. Centrs darbojas Beātes ielā 23, Valmierā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)