Banner 980x90

"Ideju mājā" otrdienās norisināsies meditācijas grūtniecēm

Turpmāk katru otrdienu, plkst.13.00 līdz plkst.14.00 Valmieras bērnu un ģimeņu centrā "Ideju mājā" norisināsies meditāciju nodarbības topošajām māmiņām.

Grūtniecība un bērna gaidīšanas laiks ir ļoti īpašs. Kamēr mazulis ir vēl mātes miesās, topošās mammas domas, uzvedība, attiecības, cilvēki un enerģija, kāda ap viņu valda — tas viss ietekmē vēl mazuli, kas gaida savu piedzimšanu. Gaidību laiks ir nozīmīgs kā mātei, tā mazulim, lai veidotu emocionālo saikni un attiecības. Tāpēc ir ļoti svarīgs sievietes emocionālais stāvoklis.

Lai pēc iespējas mierīgāk aizvadītu gaidīšanas laiku, kā arī sagatavotos dzemdībām, Valmieras bērnu un ģimeņu centrs "Ideju māja" (Beātes ielā 23) aicina topošās māmiņas uz meditācijām. Tās vadīs sertificēta enerģiju terapeite Aleksandra Ločmele.

Meditācijas palīdzēs ne tikai sagatavoties dzemdībām, bet arī būs instruments, kā pārvarēt nogurumu vai sāpes, saglabājot mērķa apziņu un koncentrēšanos. Meditācijas ir veids, kā sievietei atjaunot enerģiju un mieru gan gaidību laikā, gan dzemdībās. Meditācijas būs piemērotas grūtniecēm, kam nav piemērota vingrošana vai ierobežotas fiziskās aktivitātes.

Pieteikties nodarbībām iespējams www.imim.lv sadaļā "Kalendārs", tel.7650440, info@imim.lv.

 src=

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)