Banner 980x90

Februāra notikumi Valmieras jaunatnes basketbolā

Publicitātes foto/ Foto: Edgars Vaivads
Publicitātes foto/ Foto: Edgars Vaivads
Valmieras Bērnu Sporta skolas (VBSS) un "Valmiera/ORDO" kopīgi veidotās jaunatnes sistēmas puišu komandas februārī ir koncentrējušas visus spēkus uz VEF Latvijas Jaunatnes basketbola līgas (LJBL) regulāro čempionātu, jo citos turnīros spēles pagājušajā mēnesī nav notikušas, pilsētas informācijas portālu Valmiera24.lv informēja "Basketbola kluba Valmiera" sabiedrisko attiecību vadītāja Lelde Bukovska.

VEF LJBL regulārajā turnīrā februārī  U-19 komanda četrās aizvadītajās spēlēs uzvaras un zaudējumus dalījusi uz pusēm, savukārt U17 komandai visās trīs aizvadītajās spēlēs izcīnītas uzvaras. U-19 komanda šosezon izcīnījusi 11 panākumus 19 spēlēs, kas turnīra tabulā dod ceturto vietu, bet U-17 komanda tikusi pie 10 panākumiem 14 spēlēs, kas turnīra tabulā ļauj ierindoties dalītā piektajā vietā. U-16 komanda februārī aizvadīja vienu spēli, kurā piedzīvoja zaudējumu un turnīra tabulā ar 3 uzvarām 14 spēlēs ieņem 11.pozīciju 12 komandu konkurencē. 2.divīzijā spēlējošās U-15 un U-14 komandas februārī aizvadīja pa vienai spēlei un tajās izdevies izcīnīt uzvaras.

Abas komandas atrodas savu divīziju līderos. U-15 komanda iekrājusi 11 uzvaras 13 spēlēs, kas austrumu grupas kopvērtējumā dod 3. vietu, bet U-14 komanda iekrājusi 10 uzvaras 16 spēles, kas austrumu grupas kopvērtējumā dod 5.vietu. Starp līderēm savās vecuma grupās ir arī abas jaunākās komandas. U-13 komanda februārī izcīnījusi 3 uzvaras četrās spēlēs, kas cīņā par 1.-8. vietu šobrīd ļauj ieņemt pirmo vietu B grupā, bet U-12 komanda tikusi pie viena panākuma četrās cīņās, kas cīņā par 1.- 8. vietu A grupas kopvērtējumā dod otro vietu. Abas jaunākās grupas arī sezonas turpinājumā cīnīsies par 1.- 8. Vietu.

"Valmiera/ORDO" katru mēnesi konsultējoties ar jaunatnes basketbola treneriem, izvēlas labākos spēlētājus dažādās vecumgrupās, kuri izcēlušies ar labiem rezultātiem spēlēs vai izrādījuši labu sniegumu un motivāciju treniņos. Par februāra labākajiem spēlētājiem jaunatnes sistēmā ir atzīti: Aleksis Ābols (U17), Mārtiņš Jaunslavietis (U15), Artūrs Kukurs (U12), Markuss Toms (U11) un Markuss Sipko (U10).

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)