Banner 980x90

Dikļos, Dauguļos, Vaidavā un Zilākalnā uzstādīti publiskie āra trenažieri

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Lai nodrošinātu sabiedrisko aktivitāšu dažādošanu un veicinātu iedzīvotāju dzīves kvalitātes uzlabošanu, Kocēnu novada Dikļos, Dauguļos, Vaidavā un Zilākalnā uzstādīti publiskie āra trenažieri, pilsētas informācijas portālu Valmiera24.lv informēja Kocēnu novada domes Attīstības nodaļas sabiedrisko attiecību speciāliste Krista Gromova.

Objekti uzstādīti projektā "Publisko āra trenažieru uzstādīšana sabiedrisko aktivitāšu dažādošanai", tādējādi radot labvēlīgus apstākļus aktīvai atpūtai un izklaidēm svaigā gaisā visām paaudzēm un popularizējot aktīvu un veselīgu dzīvesveidu.

Kopumā projektā uzstādīti 12 āra trenažieri - 3 Vika pasaku parkā Dikļos, 3 Ziemeļvidzemes internātpamatskolas teritorijā,Dikļos, 3 Vaidavas pagasta rotaļu laukumā un 3 Zilākalna pagasta sporta laukumā. Tie izvietoti teritorijā, kur turpmāk būs pieejami un izmantojami jebkurā diennakts laikā.

Trenažieri iegādāti ar Eiropas Savienības Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai atbalstu. Projekta kopējās izmaksas ir 10 576,97 eiro, no kuriem 7293,60 eiro ir ELFLA finansējums un 3283,37 eiro ir Kocēnu novada domes finansējums.

Publisko āra trenažieru uzstādīšanu, iepirkumu procedūras rezultātā, veica SIA "GoPlay".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)