Banner 980x90

Dienas horoskops 24.oktobrim 

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns Vēlēsies kaut uz neilgu brīdi pabūt vienatnē un tikt skaidrībā ar savām šodienas sajūtām. Vērtīgas pārdomas!

Vērsis Ja ar kaut ko neesi apmierināts, tad meklē alternatīvas un citus risinājums! Nāksies likt lietā savas zināšanas!

Dvīņi Teju nezināsi, kā izrādīt savas šī brīža sajūtas un kā tās ietērpt vārdos. Pārdomas un draugu konsultācija tev palīdzēs visas savas domas skaistāk noformulēt! Sāc dienu pozitīvi!

Vēzis Lai dienu uzsāktu pēc iespējas veiksmīgāk, mēģini aiziet laicīgi gulēt, lai rīt pieceltos agrāk, paēstu un justos izgulējies. Nemoki savu veselību!

Lauva Lidināsies pa mākoņiem un nespēsi koncentrēties darbiem. Izjutīsi lielu nepieciešamību pēc mīļuma. Vakarā satiecies ar savu sirdsāķīti vai kādu sev tuvu cilvēku.

Jaunava Nemeklē muļķīgus attaisnojumus savai rīcībai! Tu pats lieliski zini, ka arī tevī ir kāda vaina – atzīsti to! Atceries – kļūdīties ir cilvēcīgi!

Svari Nāksies dzirdēt kāda pārmetumus, kas vērsti tavā virzienā. Tā vietā, lai, mēģinot aizstāvēt savu godu, uzbruktu pretī ar pārmetumiem, mēģini atslābt un uztvert to kā kaut ko sev nepieciešamu. Mācies no kļūdām!

Skorpions Šodien visvērtīgāko padomu un atziņu saņemsi no tā cilvēka, no kura tu to vismazāk būsi gaidījis. Neuzplijies ar savām problēmām citiem!

Strēlnieks Šodien prātā paturi atziņu, ka labs nāk ar gaidīšanu! Nobruņojies ar pacietību un mēģini darbus veikt laicīgi!

Mežāzis Šodien neviens tevi tā nespēs iepriecināt tik ļoti, kā tavi tuvinieki! Gatavojies pozitīvām pārmaiņām!

Ūdensvīrs  Lai arī ko tu šodien nedarītu, nekādā gadījumā nerunā sliktu par citiem! Šodien koncentrējies pats uz savu dzīvi un domā par savām problēmām, neapspriežot citu cilvēku privātās dzīves!

Zivis Šodien padosies viss, ko tu mēģināsi! Lieliska diena jaunu draudzību un kontaktu veidošanai. Labi spēsi saprasties ar apkārtējiem un viņus iedvesmot.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)