Banner 980x90

Dienas horoskops 15.oktobrim

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns Ja par kaut ko šaubies, tad tam noteikti ir kāds labs iemesls. Klausi savai sirdsbalsij un iekšējām sajūtām! 

Vērsis Būs jādara viens, bet vēlēsies darīt ko citu. Šodien būs jāpakļaujas kādam augstāk stāvošam cilvēkam un jādara tas, ko tev liek darīt. 

Dvīņi Svārstīsies starp loģisku lēmumu un izvēli, kas veikta sajūtu iespaidā. Centies rast zelta vidusceļu vai vienkārši uzgaidīt

Vēzis Šodien tevi neinteresēs citu domas un viedoklis, darīsi to, kas pašam patīk. Velti šo dienu, lai sakārtotu savu mājokli un izdarītu sen nepadarītus darbus. Vakarā atpūties! 

Lauva Būsi noraizējies par darāmajiem darbiem. Tā vietā, lai par tiem domātu un uztrauktos, labāk ņem un izdari tos! Nevelc darba pienākumus sev uz mājām! 

Jaunava Šodien nekādā gadījumā nejauc privāto dzīvi ar darba darīšanām. Stresam un pienākumiem ir jāpaliek aiz nama durvīm. Meklē balansu un harmoniju! 

Svari Ko citi nespēs, paveiksi tu. Reizēm tu pats netici saviem spēkiem un neapzinies to, cik tu daudz patiesībā vari paveikt. Tici sev! 

Skorpions Nespēlējies ar citu cilvēku jūtam un nemāni viņus. Tā nav pareizā lieta, ko darīt. Sākumā tiec skaidrībā pats ar sevi! 

Strēlnieks Būs darba pilnas rokas, taču mazāka vēlme tos darīt. Šodien labāk atpūties ar saviem mīļajiem un neiespringsti, ja kaut kas neizdodas.

Mežāzis Liksies, ka katrs sīkums tevi var izsist no līdzsvara. Neiespringsti! Mēģini visu darīt ar apdomu un bez steigas! 

Ūdensvīrs Šodien sākumā ieteicams būtu tikt galā ar pienākumiem un tikai tad nodoties dažādām izklaidēm. Dari visu pēc kārtas!

Zivis Šajā dienā ieteicams mazliet atpūsties, lai vakarā uzspētu tikt galā ar kādu darbu un pielikt tam treknu punktu. Mierīga un neitrāla diena.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)