Banner 980x90

Decembra sākumā Valmierā iedegs Ziemassvētku egli

Valmiera, 23.nov., LETA. 1.decembrī plkst.18 Valmierā centrā tiks iedegta Ziemassvētku egle, aģentūru LETA informēja Valmieras Kultūras centra pārstāve Līga Tarbuna.

Pasākumā uzstāsies arī Troļļi un Rūķu meitene no radošās aģentūras "Pasaku nams", kā arī būs iespējams iegādāties saulgriežiem raksturīgus našķus - piparkūkas, pīrādziņus un citus konditorejas izstrādājumus, kā arī siltu tēju.

Ziemassvētku egle uz Valmieras centru tiks nogādāta novembra beigās, lai līdz 1.decembrim to izrotātu. Tāpat pilsētvidē tiks izvietoti arī svētkiem veltīti rotājumi un vides objekti.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)