Banner 980x90

Darbību atsāk Valmieras sabiedriskā pirts

Valmiera, 17.aug., LETA. Šodien pēc vasaras pārtraukuma darbu atsāk Valmieras sabiedriskā pirts, aģentūru LETA informēja Valmieras pilsētas pašvaldības pārstāve Līga Bieziņa.

Pirtī izgatavotas un uzstādītas jaunas lāvas konstrukcijas abās pirts pusēs, atjaunotas ģērbtuves skapīšu un solu metāla konstrukcijas, kā arī skapīšu durvis, tāpat uzstādītas jaunas pērtuves durvis vīriešu pusē un veikta ģenerālā tīrīšana.

2016.gadā publisko pirti apmeklēja 10 715 apmeklētāji, bet šī gada pirmajā pusgadā katru mēnesī pirti apmeklējuši aptuveni 960 klientu.

Sabiedriskā pirts būs pieejama apmeklētājiem ierastajā grafikā – katru ceturtdienu, piektdienu un sestdienu no plkst.13 līdz 21.

Pieaugušajiem pirts apmeklējums izmaksā 4,5 eiro, bet kopā ar bērnu 4 eiro un papildus eiro par katru bērnu līdz 16 gadu vecumam. Pensionāriem un trūcīgām ģimenēm, uzrādot izziņu par atbilstību trūcīgās ģimenes statusam ar bērniem, pirts apmeklējums maksā 2 eiro par pieaugušo un eiro par katru bērnu. Pensionāriem un trūcīgām ģimenēm, uzrādot izziņu par atbilstību trūcīgās ģimenes statusam - divi eiro. Arī turpmāk būs iespējams nomāt dvieļus par vienu eiro, taču pirts slotiņas ieteicams līdzi ņemt pašiem.

Valmieras pilsētas sabiedriskā pirts Rīgas ielā 53 darbojas kopš 2006.gada, tā atrodas pansionāta "Valmiera" pārraudzībā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)